MI JE ŽALIMO, A NAŠ SIN MRTAV Roditelji Ivana iz Leskovca: Nije ni mogao da nam se javi kad je nabijen u bure

D. Miljković

29. 06. 2022. u 14:25

RODITELjI Ivana S, čije je telo pronađeno u podrumu kuće u Velikom Trnovcu kod Leskovca na dan sahrane njegove žene Biljane S. (38), ispričali su za "Novosti" da se sa sinom nisu čuli tri godine.

МИ ЈЕ ЖАЛИМО, А НАШ СИН МРТАВ Родитељи Ивана из Лесковца: Није ни могао да нам се јави кад је набијен у буре

Foto: D. M.

Oni tvrde da je Biljana S, a za koju se sumnja, da je usmrtila Ivana, a potom ga zalila betonom u podrumu, sve to uradila sa ljubavnikom. Oni su ispričali da su pre tri godine čuli da im je sin otišao u Rusiju da radi, ali da se od tada nisu čuli sa njim.

- Nikad nam se nije javio. Ona (Biljana) je govorila da se javlja njoj, a i unuke su isto govorile da se tata javlja, ali i da ne može da razgovara. Pa nije ni mogao kad je nabijen u bure i sahranjen. Kad god smo bili kod nje, ona ga je navodno zvala, ali je uvek odlazila u sobu da telefonira. Uvek bi izmislila neki razlog zašto ne može tada da se javi i nama. Nije ni mogao da se javi iz bureta - kaže Ivanov otac.

ZLA KOB PORODICE

U ispovesti za "Novosti" roditelji ubijenog su ispričali da je Ivan imao brata Nenada koji je preminuo kad je imao četiri godine.

- Ja sam jednog sina od četiri godine sahranila. Juče idem na njoj na sahranu, ja je žalim, a moj sin mrtav, da dočeka da mu koske sahranjujem - jeca Ivanova majka.

Ivanovo telo je pronašao brat zabetonirano u buretu

Kako pričaju, Ivanov brat pronašao je njegovo telo u podrumu kuće, a bilo mu je sumnjivoj jer je video zazidani deo u prostoriji.

- Ima jedna prostorija gde su bile krave, on je ušao u tu prostoriju, po betonu je bila neka plava boja i par kapi. Izgledalo je kao da je neko otrovao. Ona je nađena u jastuku, nije imala ožiljke, rađena je obdukcija. Sinu se učinilo sumnjivo, ušao je u tu prostoriju i pregledao je. Video je nešto sazidano, previše je dobro bilo maskirano, pa šuške preko, a kad je prišao, malo su prekopali i izašla je lobanja - kažu Ivanovi roditelji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)