"BILA JE VESELA I PRIČALA JE DA GA OČEKUJE": Odmotava se klupko jezivog zločina u Leskovcu (FOTO/VIDEO)

Novosti online

29. 06. 2022. u 22:05

BILJANA S. (38) iz Velikog Trnjana kod Leskovca se, nakon što je, kako se sumnja, ubila supruga Ivana i zabetonirala ga u podrumu, tri-četiri godine ponašala normalno, kao da se ništa nije dogodilo, bila je vesela i komšijama je govorila kako očekuje njegov povratak, i samo je odlagala trenutak kada će se otkriti stravičan zločin.

БИЛА ЈЕ ВЕСЕЛА И ПРИЧАЛА ЈЕ ДА ГА ОЧЕКУЈЕ: Одмотава се клупко језивог злочина у Лесковцу (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: D. M./Shutterstock/Ilustracija

Kako pričaju meštani sela Veliko Trnjane, Ivan je godinama unazad radio u inostranstvu, ali se poslednje tri, četiri godine uopšte nije pojavljivao kući. Za to vreme na osnovu Biljaninog ponašanja se, prema tvrdnjama komšija, nije moglo pretpostaviti kakva se strahota dogodila.

- Poslednje tri godine se ponašala normalno, bila je vesela, a ona je po prirodi takva žena bila - navodi sagovornica "Blica".

Biljana je, kako nastavlja, svima pričala da očekuje Ivanov povratak.

- Govorila je: "Doći će za praznik, pa za sledeći praznik, pa za kćerkino punoletstvo" - tvrdi sagovornica i dodaje da je bilo neobično što je ona samoinicijativno govorila o njegovom povratku i što je potencirala tu temu, čak i kada je niko za to nije pitao.

"I kada je ne pita niko o tome, ona je sama pričala da će on da se vrati i kad će da dođe."

Osim toga, samo je jedna stvar bila čudna ljudima.

- Toliko je radio u inostranstvu, a na kući ništa nisu radili, nisu ulagali, nisu je sređivali, to je bilo malo čudno, ali niko nije mogao da pretpostavi da je ovako nešto u pitanju - kaže komšija.

Pre nego što je pronađeno njeno telo u pomoćnom objektu pored kuće, za Biljanom se tragalo četiri dana.

- Izvršila je samoubistvo u pomoćnoj zgradi, a na osnovu onoga što se do sada zna, pretpostavlja se da se otrovala.

Komšije su rekle da niko nije znao da Biljana ima ljubavnika, a navodi se da je on policiji ispričao sve što je znao. U pitanju je navodno advokat Aleksandar Lazarević, koji je za Republiku, ispričao da je s Biljanom povremeno bio u vezi, ali da sa zločinom nema nikakve veze.

Istraga ovog slučaja je u toku i rasplet se tek očekuje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

LEGLA NA HAUBU AUTA U POKRETU: Snimak iz Beograda zaprepastio mreže (VIDEO)