UBIO SAM CRNOGORCA, DUŽAN MI JE PARE: Ubica Dražena Delevića pozvao policiju i sve priznao?!

Novosti online

08. 12. 2022. u 11:50

B. T. koji je osumnjičen da je juče u Ugrinovcima ubio Crnogorca Dražena Delevića nakon zločina je pobegao, ali je ubrzo uhapšen.

УБИО САМ ЦРНОГОРЦА, ДУЖАН МИ ЈЕ ПАРЕ: Убица Дражена Делевића позвао полицију и све признао?!

Foto: Z.U.

- Osumnjičeni je "škodom" pobegao u Dobanovce nakon zločina i pozvao policiju. Tada im je navodno rekao:" Ubio sam Crnogorca po imenu Dražen, koji mi je dužan pare, ispred svoje kuće, nalazim se u Dobanovcima i dođite!" - kaže sagovornik Kurira i dodaje da je policija odmah došla i uhapsila B. T. kome su urađene analize kako bi se utvrdilo da li je bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci u trenutku ubistva.

Mesto ubistva jutro posle obračuna

B.T. (24) koji je uhapšen na putu za Dobanovce nepunih pola sata posle ubistva Crnogorca Dražena D. u Ugrinovcima, poznat je pod nadimkom Kikinda jer je rodom iz tog grada.

Prema nezvaničnim informacijama, on i ubijeni su se poznavali odranije i kako tvrde meštani, bili su zajedno u nelegalnim poslovima oko trgovine ljudima, a nezvanično postojao je i navodni dug od 90 hiljada evra.

B. T. je u septembru na društvenim mrežama objavio fotografiju dve pesnice sa opisom "Ili se kidaš i boriš ili ćutiš i ne postojiš".

Ubijeni Dražen D. odranije je poznat policiji. Kako saznaju "Novosti", ima dosije zbog šverca 215 kilograma marihuane iz Crne Gore u Srbiju, zbog čega se u Crnoj Gori protiv njega i vodio postupak. Hapšen je i osuđivan i u Beogradu, zbog razbojništva.

Foto: Facebook

Podsetimo, osumnjičeni za ubistvo u Ugrinovcima kod sebe je imao i pištolj kad je uhapšen, kojim je, kako se sumnja, i izvršio krivično delo.

Na licu mesta pronađeno je pet čaura, a telo ubijenog je pronađeno na zadnjem sedištu automobila BMW X6.

(Novosti/Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri