POTRES MOZGA I RASCEPANA SLEPOOČNICA: Da li ja Ana Volš trpela nasilje?

Novosti Onlajn

10. 01. 2023. u 17:43

ANA Volš (39), žena iz Srbije koja je misteriozno nestala 1. januara 2023. godine, je pre četiri godine, u maju 2018. godine, objavila fotografiju na društvenoj mreži "Instagram" na kojoj se vidi da joj je rasečena slepoočnica.

ПОТРЕС МОЗГА И РАСЦЕПАНА СЛЕПООЧНИЦА: Да ли ја Ана Волш трпела насиље?

Foto: Printskrin/Instagram/anawalshe

Brojni prijatelji i poznanici su joj pisali u komentarima u zabrinutom tonu, a ona tada nije navela da joj je povreda nastala zbog eventualnog nasilja u porodici nego da se sama povredila. Navodno je pod na poslu bio mokar i ona se okliznula.

Sudeći prema komentarima ispod te slike, mnogi ovu sliku i njeno objašnjenje o uzroku povrede tumače kao neki vid suptilnog signala da je možda bila žrtva nasilja. Međutim, ona nije doživela samo povredu oka već i "blagi potres mozga uz modrice na kuku". Njeni pratioci sada zbog svih novih informacija u vezi istrage dovode u vezu ove povrede iz maja 2018. godine i time aludiraju da ona možda i nije doživela povredu na poslu već da se radi o porodičnom nasilju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Walshe (@anawalshe)

Da podsetimo, Brajan Volš (46), suprug Ane Volš (39) koja je misteriozno nestala 1. januara 2023. godine, u ponedeljak je izveden na sud i tužilac je iznosio optužbe na njegov račun. On je trenutno optužen za krivično delo “ometanje policijske istrage”, a ne za potencijalno ubistvo iako je u podrumu njihove kuće pronađen nož kao i krv. Anin muž Brajan Volš je uhapšen u nedelju uveče zbog ometanja policijske istrage. Prilikom privođenja, Brajan se smejao što je mnoge iznerviralo i povećalo sumnju da ju je on možda ubio.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EVO ZBOG ČEGA JE SRBINU ODUZETA MEDALJA U PARIZU: Ovaj potez ih otkrio