LEŽAO JE NA BETONU, GLAVA MU JE BILA RAZBIJENA Očevidac tuče na Novom Beogradu: Dojurili su sa drvenim letvama, čula se vriska (VIDEO)

S. J. M.

23. 03. 2023. u 11:04

ČUO sam buku, vrisku i galamu, izašao na prozor i video kako neki mladići beže. Izašao sam odmah ispred zgrade, a nekoliko mladića i dece je bilo baš povređeno i pretučeno.

ЛЕЖАО ЈЕ НА БЕТОНУ, ГЛАВА МУ ЈЕ БИЛА РАЗБИЈЕНА Очевидац туче на Новом Београду: Дојурили су са дрвеним летвама, чула се вриска (ВИДЕО)

Foto: S.J.M

Ovo nam priča komšija iz Bloka 63, gde je sinoć kod garaža zgrade u Gandijevoj 74 pretučena grupa navijača Partizana. On je prvi zvao Hitnu pomoć i policiju.

Kako nam kaže, grupa navijača Partizana iz okolnih zgrada u Bloku tu se kod garaža uvek okupljala i imali su i veliku klupu gde su sedeli.

- Sinoć oko 23.15 čula se vika i tuča sa tog mesta. Kad sam sišao jedan momak je baš bio povređen, ležao je na betonu pored ulaza u garažu i glava mu je bila razbijena - priča nam komšija. - I drugi su imali povrede, još jedan je udaren u glavu i sedeo je na stepenicama, a treći se žalio na ruku. Dvoja kola Hitne pomoći su bila i ovog što je najteže povređen prvog su odvezli. Odneli su ga na nosilima. Kažu da mu je izgleda pukla lobanja i da je kritično.

Komšija nam kaže još i da je navijača Partizana, koji su sedeli, bilo do desetak, a da je napadača bilo bar 20. Dojurili su sa drvenim letvama i njima ih udarali, a ovi nisu imali gde da beže, jer je iza zid. Zatim su svi napadači otrčali i pobegli u pravcu parkinga i Vojvođanske ulice. Kako komšija kaže, ceo napad trajao je oko minut. 

Kako se moglo videti, i jutros je bilo krvi na betonu.

Policija je, kako smo saznali, do tri sata noćas obavljala uviđaj i kraj je bio blokiran.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a