VREĐALI SU JE SVI, A SADA JE SVI VOLE! Majka ubijene Noe Milivojev: Moje dete je umrlo u najtežim mukama

Lj.P.

08. 07. 2023. u 08:39

Ognjen D. (33) koji je uhapšen u četvrtak zbog sumnje da je u stanu u centru Beograda ubio "tiktokerku" Nou Milivojev (18), transrodnu osobu iz Kovilja, danas bi trebalo da bude priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu! Posle saslušanja, tužilaštvo će odlučiti da li će sudiji za prethodni postupak predložiti da mu odredi pritvor do 30 dana.

ВРЕЂАЛИ СУ ЈЕ СВИ, А САДА ЈЕ СВИ ВОЛЕ! Мајка убијене Ное Миливојев: Моје дете је умрло у најтежим мукама

Foto: Društvene mreže

Kako je MUP saopštio, u stanu osumnjičenog pronađeni su delovi tela žrtve za koju se sumnja da je ubio, a potom raskomadao i držao u plastičnim kesama i kutijama.

- On se sumnjiči za teško ubistvo na svirep i podmukao način i preti mu kazna doživotnog zatvora ukoliko se utvrdi da je ubio, a potom isekao delove tela žrtve i spakovao ih u plastične kutije - objašnjava izvor blizak istrazi.

Noa Milivojev je nestala 17. juna. Kako je za medije tada ispričala njena majka, ona je rekla da ide kod dečka, Ognjena D. Tokom potrage za njom, navodno je i on saslušan, ali je rekao policiji da je nije video toga dana. Međutim, kada je policija u četvrtak ponovo došla u njegov stan, prema nezvaničnim informacijama, on je priznao da je ubio Nou, ali je, navodno, rekao da ne zna ni kada ni kako se to dogodilo. Porodica Milivojev je sve vreme dok je trajala potraga sumnjala da se Noi nešto dogodilo, jer je to bio prvi put da joj je isključen telefon i da se ne javlja.

Prijatelji

NOA je, kaže majka, imala trojicu najboljnih drugara, koji su je sve vreme tražili. - Oni su stvarno bili priključeni istrazi, tražili su je i bili joj iskreni prijatelji. Uvek su je štitili kada izađe. Ona će zauvek biti naša najlepša Noa Milivojev - kaže njena majka. - Dete naše, uvek ćeš biti sa nama - poručila je majka u objavi na društvenim mrežama uz Noinu fotografiju i tri srca, dok je otac žrtve, skrhan bolom, uz istu poruku postavio crnu fotografiju ispod koje su poznanici ostavljali poruke saučešća.

- On je tukao moju Nou, čupao ju je za kosu. A ona je bila dete koje ne bi mrava zgazilo. Dobro dete, završila škole, nikom nikad naudila nije. Čula sam i da joj je davao neke lekove i droge. Mi nismo bili za njihovu vezu, jer je on manijak i psihopata. Moje dete je umrlo u najtežim mukama, očekujem da će taj monstrum dobiti najstrožu kaznu - rekla je juče novinarima neutešna majka Boba Milivojev. - Ovo je preteško. Kada izgubiš dete, ništa gore nema. Puno nam nedostaje i puno je vole mama, tata, brat i sekica.

Neutešna majka kaže da su Nou mnogi mrzeli zbog toga šta je, a da ona "nikad nikog nije vređala".

- A nju su vređali, maltretirali, ismevali. Noa je bila vaspitano dete, a na "Tik-toku" je dobijala samo negativne komentare. A sada je svi vole! Ugasite "Tik-tok", biće bolje, apelujem na sve roditelje da se ta mreža ugasi - kaže majka ubijene Noe.

Da Noa nije bila prihvaćena u sredini gde je rođena i odrastala, potvrdila nam je i njena tetka, koju smo juče zatekli u porodičnom domu Milivojevih, u Ulici Duška Vickova u Kovilju.

I ranije bio nasilan?

KAKO saznajemo od izvora bliskog istrazi, Ognjen D. je i ranije bio u emotivnim vezama sa transrodnim osobama. - On je pre nekoliko godina imao saobraćajnu nezgodu, u kojoj su mu povređene noge. Nikada se nije u potpunosti oporavio. Mišići na nogama su mu atrofirali zbog čega je morao da hoda uz pomoć štaka - kazao izvor "Novosti". - Važi za nasilnu osobu, posebno kad posegne za alkoholom i narkoticima.

- Imala je podršku porodice, ali ne i okoline, i licemerno je što sada sve najlepše govore - kaže nam skrušenim glasom tetka, dodajući da su roditelji u Beogradu, i da još

nije poznato kada će biti sahrana. - Sa tim momkom iz Beograda se upoznala pre sedam meseci, a on je tukao i maltretirao, dolazila je kući s modricama i ogrebotinama. Bila je zaljubljena u njega, a on joj je davao drogu.

Policija je satima obavljala uviđaj i češljala svaki centimetar stana u Ulici cara Lazara 11 A, u kom je nađeno telo u stanju neprepoznatljivosti. Zasad nije poznato kada

se tačno zločin dogodio. Komšije iz zgrade kažu da je osumnjičeni uvek delovao kao psihopata i da su se tu pojavljivali razni ljudi.

- Stalno je nešto donosio i odnosio iz stana, ali niko nije od nas obraćao pažnju jer nam nije smetao - kaže komšija. - Nou sam često viđao noću da dolazi. Jednom je dugo bila naslonjena na vrata dok je neko nije pustio unutra. Jednom je bila u posekotinama po rukama i butinama.

Identitet potvrđuje obdukcija

IZ Višeg javnog tužilaštva je saopšteno da identitet žrtve još nije zvanično potvrđen. - Pronađeni su posmrtni ostaci za sada N.N. osobe. Uviđaj je u toku. Naložena je obdukcija sa toksikologijom i DNK veštačenje kako bi se utvrdio uzrok smrti i identitet žrtve - izjavio je glavni javni tužilac VJT Nenad Stefanović.

Za Noom se tragalo 20 dana, a njeni prijatelji su se preksinoć na Trgu republike oprostili od svoje brutalno ubijene drugarice. Među okupljenima je bio i njen blizak

prijatelj koji je sa njom čak i živeo jedno vreme.

- Bila je sa Ognjenom manje od godinu dana, ali je stalno bilo nasilja. Izbacivao ju je iz stana, tukao štakama... Imao je mentalnih problema taj momak - rekao je prijatelj novinarima i dodao da su njeni roditelji znali za tu vezu i da je nisu podržavali. - Ona je roditeljima pokazala svog dečka, ali pošto je mnogo stariji od nje, uopšte im se nije svideo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!