AUTO NIJE HTEO DA UPALI, LOPOVI GURALI, PA ODUSTALI: Hit krađa taksija u Prokuplju

Novosti onlajn

22. 09. 2023. u 22:22

TOKOM noći u samom centru Prokuplja ukradeno je taksi vozilo, koje je oko 13 časova pronađeno u ulici nedaleko od mesta gde je ukradeno.

АУТО НИЈЕ ХТЕО ДА УПАЛИ, ЛОПОВИ ГУРАЛИ, ПА ОДУСТАЛИ: Хит крађа таксија у Прокупљу

Foto: Profimedia

Snimci sa okolnih kamera pokazuju kako su zapravo dvojica muškaraca i jedna devojka odvukli kola, ali su ih na kraju ostavili, jer nisu mogli da ih upale.

Prema nezvaničnim saznanjima medija, vozilo je nestalo dva sata nakon ponoći. Taksista je radio do ponoći, pa je parkirao vozilo gde se u centru grada parkiraju i ostala taksi vozila i otišao kući. Ova grupa za sada nepoznatih lica prišla je vozilima, jedan od njih je seo u „škodu oktaviju“ a ovo dvoje su ga gurali, jer je reč o novijem automobilu, koji se teško može upaliti bez ključa. Sve su to zabeležile kamere na okolnim prodavnicama.

Tek ujutro je krađa prijavljena policiji, kada je taksista došao na smenu.

Vlasnik taksija izjavio je da je policija brzo intervenisala, obišla sve ulice i pronašla vozilo parkirano u sporednoj ulici u centru Prokuplja, kao da se i na kamerama u tom delu vidi da su automobil gurali dotle i očito kada su shvatili da ne mogu da ga upale, na kraju ga tu ostavili i pobegli.

Policija će na osnovu snimaka da identifikuje lica i preduzeće dalje korake.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

SRAMNO! Snimak krađe novca iz Sabornog hrama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!