OVDE JE PRONAĐENO TELO UBICE IZ KRUŠEVCA: Pucao ljubavnici u glavu, ubio ženu, pa izvršio samoubistvo (FOTO/VIDEO)

S. Babović

13. 11. 2023. u 11:52

MUŠKARAC Z. R. (53), nakon jezivog zločina, u kome je ubio ženu i teško ranio ljubavnicu I. K. (44), izvršio je samoubistvo.

ОВДЕ ЈЕ ПРОНАЂЕНО ТЕЛО УБИЦЕ ИЗ КРУШЕВЦА: Пуцао љубавници у главу, убио жену, па извршио самоубиство (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: S. B.

Njegovo telo nađeno je putu Velika Drenova ‒ Stragari kod Trstenika.

On je prethodno u naselju Rasadnik u Kruševcu teško ranio ljubavnicu I. K. Potom je u selu Kukljin, na regionalnom putu Kruševac‒Trstenik, ubio ženu, a onda izvršio samoubistvo.

- Dobili smo poziv u 6.45 da je, po navodima očevidaca, upucana ženska osoba. Po izlasku ekipe na teren, zatekli smo žensku osobu sa prostrelnim povredama glave u jako teškom, po život ugrožavajućem stanju. Naša ekipa je odradila na licu mesta hitno zbrinjavanje i transportovala pacijentkinju na odeljenje hirurgije Opšte bolnice u Kruševcu. U 8.30 primili smo drugi poziv, da na putu Jasika‒Kukljin leži ženska osoba, ekipa je ponovo krenula, i zatekla još jednu žensku osobu sa prostrelnom ranom glave i na licu mesta su mogli, nažalost, samo da konstatuju smrt - rekla je doktorka Marija Baltić, načelnica Hitne pomoći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima