RANIO OBEZBEĐENJE ZBOG MUZIKE?- Pucnjava u Skadarliji, potraga za napadačem

S. J. M.

04. 12. 2023. u 15:43

U PUCNjAVI u jednom čuvenom restoranu u Skadarliji u Beogradu u nedelju oko ponoći ranjen je Dalibor K. (43) radnik obezbeđenja. Njega je jedan gost iz pištolja upucao u stomak i ruku, a onda pobegao. Policija za njim traga, mada je, kako saznajemo, identifikovan, jer se jasno vidi na snimku nadzorne kamere.

РАНИО ОБЕЗБЕЂЕЊЕ ЗБОГ МУЗИКЕ?- Пуцњава у Скадарлији, потрага за нападачем

Foto: Igor Marinković

Prema nezvaničnim informacijama napadač je sedeo sa još četiri osobe za stolom u restoranu i problem je nastao kada je muzika prestala da svira, pošto se bližio fajront. On je insistirao da se svirka nastavi i to zahtevao od konobara, a onda se sukobio sa obezbeđenjem, koje nije uspelo da mu objasni da je kraj radnog vremena i da se restoran uskoro zatvara. U tom sukobu je i zapucao.

Na snimku jedne nadzorne kamere vidi se kako napadač u plavim pantolonama i plavom džemperu stoji na sred restorana i puca. Podiže ruku i ispaljuje hitac iz pištolja, a onda odlazi, međutim na pola puta do izlaza se vraća, nešto govori i potom odlazi krećući se unazad. Za to vreme drugi gosti u restoranu su se posakrivali ispod stolova i pobegli u drugi deo prostorije. Međutim, vidi se da u njih napadač nije ni gledao ni pucao, već samo ispred sebe.
Ranjeni Dalibor K. je prevežen u Urgentni centar, gde je operisam i van životne je opasnosti.
Na mestu pucnjave policija je izvršila uviđaj, uzela tragove, izjave očevidaca i snimke nadzornih kamera.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)