GORDANI IZ NOVOG SADA MUŽ SMRSKAO GLAVU, PA JOJ BUŠILICOM IZBUŠIO LOBANJU: Novi detalji jezivog zločina u Novom Sadu

Novosti online

15. 03. 2024. u 16:52

NIKOLA T. koji je 11. marta svirepoubio svoju suprugu Gordanu T. a potom pokušao da se ubije skokom sa mosta, osim bušilicom udario je suprugu i tupim predmetom, saznaje se iz dobro obaveštenog izvora bliskog istrazi.

ГОРДАНИ ИЗ НОВОГ САДА МУЖ СМРСКАО ГЛАВУ, ПА ЈОЈ БУШИЛИЦОМ ИЗБУШИО ЛОБАЊУ: Нови детаљи језивог злочина у Новом Саду

Foto: N. Skenderija/Tanjug/Ilustracija

Naime istraga je navodno pokazala da osim povreda nanesenih bušilicom Gordana ima povrede nanete tupim predmetom, pa se pretpostavlja da ju je ubica udarao po glavi. Postoje indicije da bi ovi udarci mogli biti oni koji su zapravo bili smrtonosni, i da postoji mogućnost da je nakon udarca bušilicom žena još uvek bila živa, te da je ubica hteo da bude siguran da ju je ubio.

Inače Nikola se trenutno nalazi u pritvoru, a za delo koje mu se stavlja na teret zaprećena je doživotna robija. Podsetimo, on je nakon ubistva seo u svoj crveni Golf, dovezao se do Temerinskog mosta, automobil je zaustavio u krajnjoj desnoj traci, vezao je za sebe lancem betonski blok i skočio u kanal DTD nakon neuspelih pregovora sa policijom. On je međutim izvučen bez povreda, ali sa znakovima hipotermije je prevezen u KCV odakle je dalje prebačen u zatvor.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

PRVI PUT U JAVNOSTI - KOMPLETAN SPISAK IMENA I PREZIMENA: BIA izdaje publikaciju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024