AUSTRIJSKA POLICIJA TRAGA ZA TROJICOM SRBA: Osumnjičeni da su brutalno pretukli oca i sina - stariji čovek preminuo od posledica batina

Novosti onlajn

15. 06. 2024. u 12:10

SRPSKI državljani Saša K., Milovan D. i Saša J. sumnjiče se da su 29. maja brutalno pretukli dvojicu muškaraca, inače oca i sina, starosti od 29 i 66 godina u Vosendorfu u Austriji, nakon čega je stariji muškarac usled zadobijenih povreda, preminuo u bolnici.

АУСТРИЈСКА ПОЛИЦИЈА ТРАГА ЗА ТРОЈИЦОМ СРБА: Осумњичени да су брутално претукли оца и сина - старији човек преминуо од последица батина

Foto: Društvene mreže

Austrijska policija raspisala je potragu za trojicom Srba, a kako pišu austrijski mediji, nakon svađe koja je nastala između petorice muškaraca, Srbi su navodno brutalno nasrnuli na oca i sina druge porodice, tukli su ih, kako se navodi, i rukama i nogama, a stariji čovek druge porodice podlegao je povredama u bolnici.

Očevici drame koja se odigrala posle jedne zabave u ovom mestu, pozvali su policiju, da bi nasilnici u međuvremenu pobegli automobilom, za sada u nepoznatom pravcu, piše austrijski dnevnik "Krone", prenosi Kurir. 

Šezdesetšestogodišnji čovek preminuo je u četvrtak od posledica zadobijenih teških povreda, a potraga za trojicom osumnjičenih Srba uveliko traje, zbog počinjenog ubistva i nanošenja teških telesnih povreda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVA SITUACIJA NA EURO 2024: Dušan Tadić nije bio na treningu Srbije dan posle meča sa Engleskom, evo i zašto