POLICIJA TRAGA ZA POČINIOCEM: Lekari se bore za žibot mladića izbodenog na ulici u Leskovcu

I. M.

21. 06. 2024. u 14:49

Leskovčanin F.M.(18) koji je u tuči zadobio više ubodnih rana nalazi se u teškom stanju i lekari niškog Kliničkog centra se bore za njegov život.

ПОЛИЦИЈА ТРАГА ЗА ПОЧИНИОЦЕМ: Лекари се боре за жибот младића избоденог на улици у Лесковцу

foto: I.Mitić

- Pacijent je primljen sa više ubodnih rana i povreda abdomena i grudnog koša. Prethodno je hiruršku zbrinut u leskovačkoj Opštoj bolnici i dovezen je intubiran. Hospitalizovan je na Klinici za intenzivnu negu, priključen na aparat za mehaničku ventilaciju i nalazi se u teškom, životno ugrožavajućem stanju – saopštili su iz niškog Kliničkog centra.

Tinejdžer je izboden, najverovatnije nožem, u blizini kružnog toka, u Ulici Južnomoravskih brigada, a u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice ga je jutros doveo brat, sat posle ponoći.

- Doveden je u polusvesnom stanju. Odmah je reanimiran, urađena je kompletna dijagnostika, dok su rane sanirane. U Niš je upućen, jer mi nemamo grudnog hirurga – kazao dr Nebojša Dimitrijević, direktor leskovačke Opšte bolnice.

Prema nezvaničnim informacijama, mladić je povređen u tuči u kojoj je učestvovalo nekoliko osoba. Policija, po izlasku na teren, nikog nije zatekla na licu mesta. O slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo, a krivično delo je kvalifikovano kao pokušaj ubistva.

Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja. Za počiniocem se još uvek traga i preduzimaju se sve mere i radnje kako bi osumnjičenog, ili više njih, identifikovala i privela pravdi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NAMEŠTALJKA OD POČETKA: Bivši obaveštajac otkrio mračnu tajnu debate u SAD