UHAPŠEN MUŠKARAC ZBOG NASILJA U PORODICI: Tužilaštvo mu odredilo pritvor

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

27. 07. 2024. u 19:09

TREĆI osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor muškarcu okrivljenom zbog porodičnog nasilja u Surčinu pošto je u alkoholisanom stanju verbalno i fizički napao svoju majku.

УХАПШЕН МУШКАРАЦ ЗБОГ НАСИЉА У ПОРОДИЦИ: Тужилаштво му одредило притвор

D. Novković

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Surčin su doneli rešenje o zadržavanju okrivljenog M.M. (42) zbog krivičnog dela Nasilje u porodici iz člana 194. Krivičnog zakonika koje je izvršio na štetu svoje majke.

Okrivljenom se stavlja na teret da je dana 25.07.2024. godine, pod dejstvom alkohola u porodičnoj kući u Surčinu, vikao na oštećenu, vređao je, nakon čega joj je zadao udarce u lice, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo.

Nakon što je lišen slobode, okrivljeni je alkotestiran i utvrđeno je da ima 2,75 promila alkohola u krvi.

Na saslušanju pred javnim tužiocem okrivljeni se branio ćutanjem, a imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi uticati na oštećenu i da će ponoviti izvršenje krivičnog dela, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor.

(Tanjug)

BONUS VIDEO - RUSKI TOP GAN: Piloti ruske severne flote izvode vežbe iznad Barencovog mora

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone