UBIJEN MUŠKARAC ZA KOJEG MEŠTANI TVRDE DA JE BIO PSIHIČKI BOLESNIK: Detalji užasa kod Žitorađe koji je potresao sve

D. Z.

31. 07. 2024. u 19:08

VLADICA S. (49) iz Glašinca kod Žitorađe, usmrtio je danas popodne Dejana I.(49) iz istog sela tako što ga je zaklao nožem. Nesreća se prema saznanjima Novosti dogodila u centru ispred seoske prodavnce , gde se još uvek nalaze ekipe forenzičara i policije a meštani tvrde da je ubijeni Dejan. I. bio psihički bolesnik .

УБИЈЕН МУШКАРАЦ ЗА КОЈЕГ МЕШТАНИ ТВРДЕ ДА ЈЕ БИО ПСИХИЧКИ БОЛЕСНИК: Детаљи ужаса код Житорађе који је потресао све

Foto: D.Z.

- Sve se dogodilo ispred prodavnice mada je pitanje ko je koga zapravo prvi napao.Možda je Vladica i oteo nož Dejanu, koji je pre oko mesec dana napao Vladicu majku na seoskom putu a nekoliko dana ranije napao je i samog Vladicu.- ističe izvor Novosti dodajući da se ubistvo dogodilo u popodnevnim satima (oko 18,00 sati) kao i da je policija na lice mesta stigla veoma brzo.

Naš sagovornik, meštanin Glašinca podseća da je Dejan srpom posekao Vladičinu majku Srbijanku u predelu lica i tela koje su tada od strane prokupačkog tužilaštva okarakterisane kao lake telesne povrede ali da je nesrećna žena imala otvoreni prelom šake kao i posekotine po licu i telu.

- I ranije se ponašao nasilnički, nosio je često u ruci noži drugo hladno oružje , napadao je žene i decu a čak je u jendom slučaju devojčicu iz sela primorao da se skine naga –priča nam meštanin Glašinca dok pojašnjava da je zbog nasilničkog ponašanja majka sada već pokojng Dejana pre dve godine potražila spas u Domu za stare, dok ga je supruga ostavila i odvela sa sobom zajedničkog sina. I dok tvrde da je do jučerašnjeg ubistva došlo zbog očito neadekvatnog lečenja ali i nereagovanja pravosudnih organa na često nasilništvo pokojnog Dejana, meštani Glašinca ističu da će pisati peticciju policiju za umanjenje kazne Vladici S, jer ih je kako tvrde, spasio napasnika i nasilnika.

UBICA SAM POZVAO POLICIJU

 Kako nezvanično saznajemo, Vladica, koji je takođe razveden i ima dvoje odrasle dece i sedamdeset sedmogodišnju bolesnu majku koju je nedavno napao Dejan I. sam je pozvao policiju i sačekao ih da dođu po njega.-Na žalost pokojnika zbog višegodišnjeg nasilištva niko i ne žali ali žalimo Vladicu što je počinio ubistvo jer mu je dozlogrdilo da ga pokojnik napada-pričaju juče meeštani Glašinca dok u prokupačkoj policiji nezvanično saznajemo da je policija zatekla beživotno telo i osobu za koju se sumnja da je počinila zločin a koja je uhapšena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SATANISTIČKI SMEĆARI! Nemanja Majdov posle eliminacije sa Olimpijskih igara osuo drvlje i kamenje na sudije: Neću da vam se klanjam!