NOVI INCIDENT: Vlasnik menjačnice iz Tutina, koji je u petak ujutru opljačkan na putu do posla, završio u bolnici

Indira Hadžibulić

01. 09. 2024. u 00:52

PROŠLO je samo nekoliko dana od kada je izvršena krađa u jednoj kladionici, a Tutin je ponovo postao mesto sličnog incidenta. Vlasnik lokalne menjačnice, R. Hamzagić opljačkan je jutros oko 9 časova, kada je od svoje kuće krenuo prema poslu.

НОВИ ИНЦИДЕНТ: Власник мењачнице из Тутина, који је у петак ујутру опљачкан на путу до посла, завршио у болници

Foto: Unsplash

Hamzagiću je s leđa prišao nepoznati napadač, koji je nosio masku preko lica i crni duks sa kapuljačom tom prilikom mu i zadao mu nekoliko udaraca u glavu, usled čega je Hamzagić pao na zemlju. Napadač mu je tom prilikom ukrao 60.000 eura koje je ovaj nosio sa sobom.

Hamzagić je pretrpeo lakše povrede i trenutno se nalazi na lečenju u Opštoj bolnici u Novom Pazaru, gde je pod nadzorom ljekara.

Policija intenzivno traga za počiniocem ovog dela, a prije samo nekoliko dana uhapšen je T. K. osumnjičeni za krađu 500.000 dinara, u jednoj lokalnoj kladionici. Ispostavilo se da je u pitanju lice koje je već poznato organima reda.Građani Tutina su uznemireni zbog porasta ovakvih kriminalnih aktivnosti i izražavaju zabrinutost za svoju sigurnost. Policija poziva sve građane koji imaju bilo kakve informacije u vezi s ovim slučajem da se jave i pomognu u rešavanju ovog zločina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAMOTA! Huligani povredili Mrkelu, Drkušić zbog petarde morao ranije da završi meč u Milanovcu (FOTO/VIDEO)