PRONAĐENA SMRZNUTA 200 METARA OD KUĆE: Detalji užasa kod Medveđe - majci troje dece nije bilo spasa

I. M.

16. 02. 2021. u 12:51

I.J. (34) iz Leca, u opštini Medveđa, pronađena je bez svesti, 200 metara od svoje kuće u Rudničkoj koloniji gde je živela, a uprkos naporima lekara da joj sačuvaju život ona je posle nešto više od jednog sata podlegla posledicama smrzavanja.

ПРОНАЂЕНА СМРЗНУТА 200 МЕТАРА ОД КУЋЕ: Детаљи ужаса код Медвеђе - мајци троје деце није било спаса

Foto: V. Mitrić

Nesrećnu ženu pronašao je, u ponedeljak nešto posle pet časova, jedan od radnika rudnika „Lece“ i odmah pozvao Hitnu pomoć.

U Policijskoj upravi u Leskovcu nam je potvrđeno da im je slučaj smrti ženske osobe prijavljen u ponedeljak oko sedam časova.

- Radi se o zadesnoj smrti odnosno o posledici smrzavanja. O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo. Nema elemenata krivičnog dela odnosno sumnjivih okolnosti veznih za ovaj slučaj. Telo žene je predato porodici radi sahranjivanja – kazala je Marija Sokolović, portparol Policijske uprave u Leskovcu.

Prema nezvaničnim informacijama, I.J. je živela sama, a bila je majka troje dece koju je napustila. Najstarije dete je, kako nezvanično saznajemo, dato na usvajanje, najmlađe je još kao beba smešteno u hraniteljsku porodicu, a srednje živi sa svojom bakom po ocu. Žrtva smrzavanja je, prema nezvaničnim saznanjima, bila sklona alkoholu i nije mogla da brine o svojoj deci, a navodno je imala i psihičke probleme.  

I pre kobne noći lekari Doma zdravlja u Medveđi su izlazli na teren i pokušavali da joj pomognu, jer je pod uticajem alkohola lutala Lecem, ali njeno stanje nije zahtevalo hospitalizaciju. Navodno je reč o ženi koja je nekoliko puta bila na bolničkom lečenju od alkoholizma. Ona će biti sahranjena danas na mesnom groblju u Lecu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!