ZBOG SUDARA KOMPOZICIJA PUTNIČKOG I TERETNOG VOZA U PETKAU U VRAČARSKOM TUNELU: Tužilaštvo traži izveštaj policije

ZBOG SUDARA KOMPOZICIJA PUTNIČKOG I TERETNOG VOZA U PETKAU U VRAČARSKOM TUNELU: Tužilaštvo traži izveštaj policije

NAKON nezgode u Vračarskom tunelu, kada su se u petak oko 18.30 sati sudarili teretni i putnički voz, dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva naložio je dostavljanje izveštaja Uprave kriminalističke policije. Pet učesnika nesreće zadobilo je telesne povrede, dvoje je prošlo sa težim i troje sa lakšim ozledama, među kojima su mašinovođa i kondukterka.

20. 05. 2024. u 13:58

ŠTA SU ONI TRAŽILI TU USRED BELA DANA... Ispovest čoveka koji je video Dankine ubice na deponiji, podelio jezive detalje

"ŠTA SU ONI TRAŽILI TU USRED BELA DANA..." Ispovest čoveka koji je video Dankine ubice na deponiji, podelio jezive detalje

OD male Danke Ilić (2), koja je 26. marta nestala u Banjskom polju, već dva meseca nema ni traga ni glasa. Policija je prečešljala svaki pedalj ovoga kraja. Urađena su veštačenja predmeta uzetih iz automobila kojima je udarena devojčica, kao i predmeta iz porodične kuće Dejana Dragijevića iz Zlota, osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić.

20. 05. 2024. u 10:51

HTELI DA UBIJU ZA ŠAKU DOLARA: Novi šokantni detalji iz istrage o planiranju likvidacije Luke Bojovića

HTELI DA UBIJU ZA "ŠAKU DOLARA": Novi šokantni detalji iz istrage o planiranju likvidacije Luke Bojovića

LIKVIDACIJU Luke Bojovića i njegovog bliskog saradnika Radomira Bobana Baćevića naručio je Radoje Zvicer, a organizovao Nikola Vušović, zvani Ludi i Ćopavi Džoni sa Vračara. Ovako glasi operativni podatak do kog su došle obaveštajne službe regiona, u kojem se naznačava da su za izvršenje zločina angažovani mladići, koji su bili spremni da to urade za nekoliko hiljada evra.

14. 05. 2024. u 16:42