MERIL STRIP PONOVO NA MALIM EKRANIMA: Trostruka oskarovka pridružila se postavi čak dve serije

Jl. B.

28. 01. 2023. u 18:00

MADA poznata kao, pre svega, filmska glumica, Meril Strip, trostruka oskarovka, dobitnica osam Zlatnih globusa i nebrojeno drugih nagrada, nedavno se pridružila postavama čak dve serije.

МЕРИЛ СТРИП ПОНОВО  НА МАЛИМ ЕКРАНИМА: Трострука оскаровка придружила се постави чак две серије

Foto: Printskrin Instagram

Gledali smo je u serijama "Anđeli u Americi" i "Nevine laži", a uskoro ćemo imati priliku da uživamo u njenim glumačkim bravurama u crnohumornoj seriji "Samo ubistva u zgradi" i drami "Ekstrapolacija".

Treća sezona veoma nagrađivane serije "Samo ubistva u zgradi" očekuje se tokom ove godine na striming platformi "Hulu", ali još nije precizirano koju će ulogu tumačiti Meril Strip.

O njenom učešću u ovoj seriji, koja kombinuje elemente misterije i komedije, javnost je obavestila Selena Gomez putem društvenih mreža. U videu koji je postavila, mlada glumica najavljuje nastavak serije u prisustvu kolega iz prethodnih sezona Stiva Martina, Martina Šorta i Pola Rada. Upravo je komičar Stiv Martin, uz Džona Hofmana, autor serije koja prati tri stranca kojima je zajednička opsednutost istinskim zločinima.

Foto: Profimedia

Troje stanara, koje tumače Stiv Martin, Martin Šort i Selena Gomez, u prvoj sezoni odlučuju da se igraju detektiva kada se u njihovoj zgradi desi pravo ubistvo, dok je u prošlogodišnjem drugom ciklusu i sama trojka bila optužena u novom slučaju zločina u susedstvu.

Priča će se u novim epizodama razvijati oko istrage ubistva pozorišnog glumca Bena Glenroja, kojeg će tumačiti Pol Rad, što je prikazano na kraju druge sezone.

Najbolja glumica svoje generacije, kako je često opisuju, uskoro će se pridružiti i glumačkoj ekipi koja snima seriju "Ekstrapolacija".

U ovoj dramskoj seriji, koju je kreirao Skot Z. Berns, uz slavnu oskarovku uloge će tumačiti i Adarš Gurav, Dejvid Švimer, Kit Harington, Majkl Gandolfini, Tobi Magvajer, Keri Rasel, Metju Ris...

BONUS VIDEO:

ZNATE IH POD DRUGIM IMENIMA: Ovo su prava imena poznatih glumaca i pevača

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)