NOVE TRAUME SPREČAVAJU SREĆAN KRAJ: Šesta sezona "Dobrog doktora" na kanalu Star lajf

N. D.

31. 05. 2024. u 16:12

SERIJA "Dobri doktor", kreatora i dobitnika Emi nagrade Dejvida Šora ("Doktor Haus"), vraća se na kanal Star lajf, gde ćemo od 6. juna, radnim danima u 15.15, premijerno gledati šestu sezonu popularne medicinske drame.

НОВЕ ТРАУМЕ СПРЕЧАВАЈУ СРЕЋАН КРАЈ: Шеста сезона Доброг доктора на каналу Стар лајф

Foto Star

Kroz 22 nove epizode, nastavljamo da pratimo razvojni put autističnog hirurga s problematičnom prošlošću. Nakon što postane specijalizant u hirurškoj jedinici prestižne bolnice "Sant Bonaventura", u kalifornijskom gradu San Hose, Šon (Fredi Hajmor) se suočava sa većom odgovornošću i pritiskom, pokušavajući da balansira između poslovnih izazova i privatnog života. On će morati da se nosi s napadom na bolnicu, novim štićenicima i Lejinom (Pejdž Spara) rizičnom trudnoćom, dok istovremeno nastoji da se snađe u sve napetijim međuljudskim odnosima na radnom mestu, kako bi se nametnuo kao dobar lider, i pripremama za buduću uloga oca.

U finalu pete sezone, Oven je teško ranio bivšu partnerku i medicinsku sestru Viljanuevu (Elfina Luk), dok su se na krovu bolnice Šon i Lea zaklinjali na večnu ljubav. Na početku novog ciklusa, njihovo venčanje je prekinuto nakon što Oven uzme Ašera (Noa Galvin) i Morgan (Fiona Gubelman) za taoce. Ceo tim lekara mora da se mobiliše kako bi spasao ranjene. Trauma izazvana gledajući drage ljude u situacijama opasnim po život, teško će uticati na Šona.

Hajmor je 2017. počeo da snima seriju "Dobri doktor", gde je potpisan i kao producent, a za svoju izvedbu dobio je nagradu Zlatni globus za najboljeg glumca u dramskoj seriji.

U stvarnom životu Hajmor nema nikakvih smetnji u razvoju. Ali igranje uloge nekoga sa višestrukim poremećajima zahteva opsežno znanje o samim poremećajima. Jednom je u intervjuu za "Los Anđeles Tajms" rekao da poznaje nekoga ko ima autizam, ali i da je puno istraživao kako bi na najbolji način prikazao glavni lik. Jednom je spomenuo da je imao stalnog savetnika koji ga je nadgledao.

Kad su mu ponudili ulogu za tu seriju, kolebao se.

- Onda sam dobio scenario i kad sam uvideo da je zaista moguće pronaći tako zanimljiv lik samo tri dana nakon završetka snimanja prijašnje serije, prihvatio sam to kao prst sudbine. Bez kolebanja sam pristao. Činilo se da nije reč samo o zanimljivom liku nego i o važnoj seriji koja pripoveda važnu priču - rekao je Fredi Hajmor, koji se proslavio rolom u seriji "Motel Bejts" u kojoj glumi ubicu iz legendarnog horora Alfreda Hičkoka, "Psiho", Normana Bejtsa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DVA PROROČANSTVA KOJA SU JOJ OBELEŽILA ŽIVOT: Oba su se ostvarila, a kada se seti jednog uvek se rasplače