MAKSIMALNO UŽIVANJE: Jedinstveno novo iskustvo praćenja Olimpijskih igara za pretplatnike Mah striming servisa

Novosti onlajn

22. 07. 2024. u 12:55

OLIMPIJSKE IGRE Pariz 2024. biće dostupne kroz sve cenovne pakete za pretplatnike WBD-ovih striming servisa, povezujući milione fanova širom Evrope sa magijom Olimpijskih igara.

МАКСИМАЛНО УЖИВАЊЕ: Јединствено ново искуство праћења Олимпијских игара за претплатнике Мах стриминг сервиса

FOTO: Tanjug/AP

Ljubitelji nekih od najpopularnijih olimpijskih sportova mogu lako da se vrate kroz vremensku liniju događaja** do ključnih trenutaka, osiguravajući da ne propustite ni jedan od olimpijskih istorijskih momenata. Ova inovativna funkcija je dostupna za korisnike web i mobilnih aplikacija, pokrivajući sportove kao što su odbojka na pesku, odbojka, rukomet, tenis, fudbal, ragbi sedam, atletika, plivanje, biciklizam na pisti, drumski biciklizam, brdski biciklizam, boks, košarka, džudo i umetnička gimnastika.

Neprekidan prenos istorijske svečane ceremonije otvaranja koja se odvija na reci Seni, kao i ceremonije zatvaranja na legendarnom stadionu Stade de France, biće dostupan u HDR-u na svim tržištima za odabrane sportove i događaje****.

Nakon svojih poslednjih Olimpijskih igara kao Discovery, ostvareni su rekordni rezultati angažmana za Tokio 2020, sa više od 175 miliona gledalaca koji su pratili Igre putem TV-a i digitalnih platformi, što je 13 puta više nego za Pjongčang 2018.

 

(Warner Bros Discovery Srbija)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo fudbaler kojeg Piksi i Rambo Petković dobro pamte