LEO MATEI SE VRAĆA NA TEREN: Dve nove sezone čuvenog francuskog krimi trilera na kanalu Foks krajm

V. N.

09. 01. 2022. u 13:36

SA nove četiri epizode sedme i šest epizoda osme sezone francuske krimi-drame "Leo Matei, jedinica za maloletnike", koje na kanalu Foks krajm pratimo od 8. januara vikendom u 16.50, proslavljeni inspektor pariskog Odeljenja za zločine nad decom vraća se na teren.

ЛЕО МАТЕИ СЕ ВРАЋА НА ТЕРЕН: Две нове сезоне чувеног француског крими трилера на каналу Фокс крајм

Foto Foks

Njegove avanture u novom ciklusu započinju u nacionalnom parku gde je u jezeru pronađeno telo dečaka koji se, izgleda, udavio nakon pada sa litice. Osim što su na mestu odakle je on pao u jezero pronađeni još nečiji otisci stopala. Da li je, ipak, reč o ubistvu?

Leo će se pozabaviti i slučajem deteta pronađenog u lokvi krvi, koja je pripadala njegovoj majci. Dete je očevidac ubistva koje njegov otac uporno naziva slučajnošću, jer je pištolj sam od sebe opalio - i to baš u ljubavnika njegove žene. Kako bi razrešio ovo ubistvo, Matei mora jedinog svedoka, njihovog sina zanemelog od šoka, da natera da progovori.

Devojčica obolela od Daunovog sindroma zlostavljana je od strane hraniteljske porodice.

Ne bi li je spasao od tragedije, Leo mora rešiti misterioznu smrt dečaka povezanu sa ovom porodicom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu