TREĆA SAMOSTALNA IZLOŽBA SARE MILOJEVIĆ: O erotskim fantazijama i ostalim slabostima

M.A.K.

07. 07. 2023. u 16:40

U SVET putenosti, nežnosti, liričnosti i taktilnosti kakvu pružaju samo slikarstvo i poezija, na trećoj samostalnoj izložbi, pod imenom "Meko od snova", gledaoce će uvesti radovi Sare Milojević, koji će se pred publikom naći u sredu, 12. jula, od 20 časova, u izložbenom prostoru KvArt BW.

ТРЕЋА САМОСТАЛНА ИЗЛОЖБА САРЕ МИЛОЈЕВИЋ: О еротским фантазијама и осталим слабостима

Foto promo

Svaka slika na ovoj postavci, kako piše u najavi, je posveta sećanju budućnosti i snu kao jedinoj realnosti u kojoj obitavaju naša osećanja i želje:

- Zajedno sa ovom serijom radova nastaju i pesme, tekstualne zabeleške o unutrašnjim kolebanjima, erotskim fantazijama i ostalim slabostima koja otvaraju široko polje sveta mekota. 
Rođena 1995. godine u Beogradu, umetnica trenutno pohađa doktorske studije slikarstva na Fakultetulikovnih umetnosti. Izložba će biti otvorena do 25. jula.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)