PRODUŽENO KUSTURIČINO "PODZEMLJE": U francuskim bioskopima integralna verzija kultnog filma srpskog reditelja

Francuzi imaju jedinstvenu priliku da od proteklog vikenda prisustvuju projekcima integralne verzije legendarnog filma Emira Kusturice "Podzemlje" koja traje više od 5 sati.

ПРОДУЖЕНО КУСТУРИЧИНО ПОДЗЕМЉЕ: У француским биоскопима интегрална верзија култног филма српског редитеља

Foto: Goran Čvorović

Reč je o verziji koja je sačinjena na osnovu scena rađenih za seriju po filmu za koji je srpski reditelj 1995. godine dobio svoju drugu "Zlatnu palmu" u Kanu. Radi se o originalnoj varijanti koju do sada šira publika nije imala priliku da vidi.

Premijerno prikazivanje produžene verzije "Podzemlja" bilo je organizovano u petak i nedelju u poznatom pariskom bioskopu "Šampo" u Latinskom kvartu u neposrednoj blizini Sorbone, poznatom po prikazivanju umetničkih i autorskih filmova.

Integralna verzija "Podzemlja" prikazivaće se od 31. januara u bioskopima širom Francuske. Projekat je realizovala distributerska kuća "Malavida". Projekcije se, zbog dužine filma za koji postoji ogromno interesovanje, prikazuju s pauzom, iz dva dela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove