ROĐENDAN SA PRIJATELJIMA: Marko Milošević sprema izuzetno veče poezije i muzike (FOTO)

Dušan Cakić

12. 09. 2024. u 14:51

POSLE velike regionalne turneje ovog leta, pesnik Marko Milošević na svoj rođendan, 7. oktobra, u MTS dvorani, sa svojim prijateljima, prirediće Beograđanima "Veče poezije i muzike".

РОЂЕНДАН СА ПРИЈАТЕЉИМА: Марко Милошевић спрема изузетно вече поезије и музике (ФОТО)

Foto: Novosti

– Najsigurniji način da se prevari konfuzija naše stvarnosti jeste da čovek govori i deluje dobrim mislima, da proživljava velika osećanja, da postavlja pitanja gde je istina i da svoje doživljaje sveta deli sa drugima, za mene je to poezija – istakao je Marko, danas na konferenciji za medije, gde je bila i ekipa "Večernjih novosti", povodom ove veličanstvene večeri.

Foto: Novosti

Iz svog pesničkog entuzijazma koncipirao je četiri jedinstvena povoda – jedan je poezija, drugi muzika, treći humanitarni, a četvrti promocija njegove poslednje zbirke pesama "Prava ljubav".

Te večeri na sceni zajedno sa Markom naći se, kako je istakao - njegovi prijatelji, brojne javne ličnosti, glumci i pevači, koji će govoriti i pevati stihove njegovih pesama: Boris Režak, Peđa Jovanović, Nina Badrić, Vesna Zmijanac, Boris Pingović, a sve u pratnji "Čegi benda".

- Tokom leta, bilo je zaista turbulentno, putovali smo po svim krajevima Balkana, ali najviše po Srbiji. Drago mi je da se poezija, kao što je bilo nekada i danas ponovo sluša i traži - rekao je pesnik.

Sav prihod od prodaje karata za "Veče poezije i muzike", biće doniran u humanitarne svrhe, kao što je bilo u svakom mestu do sada, u kom je Marko bio gost.

Ni to nije sve, pored narednih zbirki pesama koje će objavljivati, Marko planira da otvori i jednostavnu "Kuću poezije".

Podsetimo, Milošević je do sada objavio četiri zbirke pesama "Kroz život dušom", "Pobeda sebe", "Zahvalan", "Kaput", a promocija njegove pete zbirke "Prava ljubav", biće na samoj "Večeri muzike i poezije", 7. oktobra u MTS dvorani.

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ OTKRIO VELIKU PREVARU ATP-a! Nisu ni sanjali da će ovo da se desi