"MOĆ PRIČE": Fakultet dramskih umetnosti otvara vrata budućim stduentima i svim građanima

B.B.

23. 03. 2023. u 15:12

POD sloganom "Moć priče", Fakultet dramskih umetnosti obeležava 75. rođendan i u subotu 25. marta u 12 časova otvara vrata budućim studentima, ali i svim građanima.

МОЋ ПРИЧЕ: Факултет драмских уметности отвара врата будућим стдуентима и свим грађанима

Foto: Z. Jovanović

- Posetioci će obilaskom zgrade steći širu sliku o procesima učenja, ali i umetničkim praksama iz ugla nastavnika i studenata svih katedara - poručuju sa FDU. - Ova programska aktivnost uključuje dublje uvide u strukturu nastave ali i dinamičnog života koji se odvija u okvirima institucije u formi javnog vođenja kroz poznate, dostupne ali skrovite delove fakulteta.

U okviru jubileja posebna pažnja usmerena je na sagledavanje dinamične putanje razvoja fakulteta koji obrazuje kreatore i saradnike u oblasti srpskog, evropskog pa i svetskog kulturnog, medijskog i umetničkog prostora. Jubilej obuhvata seriju aktivnosti čiji sadržaj prezentuje i obuhvata, ideje, uspehe, rezultate, inovacije fakulteta iz ugla istorije ali i savremenog tumačenja novih modela učenja u oblasti dramskog stvaralaštva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)