U PARAĆINSKOJ GIMNAZIJI I DALJE IT SMER: Prijavljivanje za prijemni ispit od 18. aprila
GIMNAZIJA u Paraćinu i u narednoj 2023/2024. školskoj godini upisaće specijalno odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku.

Foto: Z. Rašić
Predviđen je upis dvadeset učenika koji su položili prijemni ispit.
Prijavljivanje zainteresovanih osnovaca počinje nakon uskršnjih praznika u utorak, 18. aprila elektronskim putem preko portala Moja srednja škola. Ovaj način prijavljivanja trajaće do 21. aprila.
Nakon tog roka, učenici osmog razreda zainteresovani za IT smer paraćinske Gimnazije za polaganje prijemnog ispita mogu se prijaviti u svojoj matičnoj osnovnoj školi do 24. aprila.
Preporučujemo

PROLEĆNI SAJAM ZAPOŠLjAVANjA U PARAĆINU: Poslodavci traže više od 200 radnika (FOTO)
12. 04. 2023. u 18:01

MARKO NAJBRŽI NA FRUŠKOJ GORI: Paraćinski orijentirac pobedio u šumskoj trci
10. 04. 2023. u 18:54

PRVI SAJAM OBRAZOVANjA U VRANjU: Pomoć školarcima pri izboru budućih zanimanja
12. 04. 2023. u 14:02

SKANDAL U BRITANIJI, PORODICE U ŠOKU: Direktorka mrtvačnice gledala crtani film sa mrtvim bebama u svojoj kući
EJMI Apton (38), osnivačica udruženja Florrie’s Army u Lidsu u Engleskoj, našla se u centru velike afere nakon što su roditelji preminule dece otkrili da su tela njihovih beba držana u njenoj kući umesto u mrtvačnici.
27. 08. 2025. u 17:50

OVO JE DETALjAN SPISAK NAMIRNICA KOJIMA ĆE PASTI CENA: Nove ekonomske mere važne za građane
PRESEDNIK Srbije Aleksandar Vučić istakao je juče prilikom izlaganja o smanjenju marži na kućnu hemiju i prehrambene proizvode, a u okviru predstavljanja novih ekonomskih mera za građane, da sniženje koje će uslediti kao posledica ograničenja trgovačkih marži obuhvata 3000 proizvoda iz 23 grupe.
25. 08. 2025. u 13:15

NEMAČKA VOJSKA SE SPREMA ZA RAT: "Moralo bi da se računa sa 500 do 600 mrtvih na dan"
NOVE tenzije u Evropi i rastuća ruska pretnja, Putinov rat protiv Ukrajine - o čemu nemački mediji svakodnevno izveštavaju - utiču na mnoga područja.
07. 09. 2025. u 20:17
Komentari (0)