GOST NAJBOLJI PROFESOR NA SVETU: Nastavlja se on-lajn format na Univerzitetu u Beogradu

B.B.

05. 02. 2024. u 14:08

NOVA "Zum kafica - 45 minuta sa...", onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja studenata Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, biće održana 13. februara u 14 časova.

ГОСТ НАЈБОЉИ ПРОФЕСОР НА СВЕТУ: Наставља се он-лајн формат на Универзитету у Београду

Rektorat UB u Kapetan-Mišinom zdanju, Foto Z. Jovanović

Studenti će imati priliku da razgovaraju sa Borkom Petrovićem, nastavnikom engleskog jezika koji je proglašen za "najboljeg edukatora Srbije" 2017. i za najboljeg nastavnika na svetu 2022. godine. Borko za sebe kaže da je prosvetitelj, nikada prosvetar. Entuzijasta, motivator, preduzetnik, "izvođač obrazovnih radova" u svakom smislu. Patriota koji voli svoje selo, svog grad i svoju zemlju toliko da veruje da će kvalitetno obrazovanje koje pruža svojim učenicima i kolegama širom Srbije spasiti svet.

- Da li razmišljate o karijeri u nastavi? Da li verujete u moć obrazovanja? Verujete li da je profesija nastavnika poziv, jedan od načina da se menja svet, kreira budućnost ? Pitate li se šta je i kako funkcioniše učenička zajednica? Moguće je da niste sigurni koji su izazovi ove profesije? Šta je ono što zaista motiviše i donosi ogromno zadovoljstvo kada se opredelite za nastavničku profesiju kao poziv? - samo su neka od pitanja na koja će studenti dobiti odgovore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove