DAN OTVORENIH VRATA NA ŠUMARSKOM FAKULTETU: Radionice i izložbe za buduće inženjere šumarstva

Lj.B.

01. 04. 2024. u 11:12

Šumarski fakultet Univerziteta u Beogradu će u subotu, 20. aprila, sa početkom u 12:00 časova, otvoriti vrata za sve zainteresovane posetioce koji žele da saznaju kako se priroda brani znanjem.

ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА НА ШУМАРСКОМ ФАКУЛТЕТУ: Радионице и изложбе за будуће инжењере шумарства

Šumarski fakultet

Tom prilikom budući studenti i ostali gosti imaće priliku da se upoznaju sa sva četiri studijska programa (Šumarstvo, Tehnologije drveta, Pejzažna arhitektura i Ekološki inženjering u zaštiti zemljišnih i vodnih resursa), a šira javnost sa svim oblastima koje se više od 100 godina izučavaju na ovom fakultetu.

Na samom početku manifestacije, posetioci će  moći da čuju najvažnije informacije o istorijatu i bogatoj tradiciji fakulteta od dekana, prof. dr Branka Stajića, a potom će u pratnji studenata-mentora posetiti laboratorije, izložbene prostore muzejskog karaktera i računarske učionice. Pored toga, biće održane i brojne stručne radionice i izložba umetničkih slika sa motivima raznih vrsta divljači iz lovišta Srbije. Svi zainteresovani će takođe imati priliku da se druže sa nastavnicima i studentima u Arboretumu  Šumarskog fakulteta i upoznaju se sa bogatom zbirkom drvenastih i žbunastih vrsta, koje se nalaze u ovom zaštićenom prirodnom dobru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)