SPAJANJE AKADEMSKE ZAJEDNICE I INDUSTRIJE: Mašinski fakultet domaćin konferencije o tehnološkim dostignućima

Lj.B.

05. 04. 2024. u 11:26

Međunarodna konferencija posvećena najnovijim tehnološkim dostignućima "CNNTeć" biće održana od 24. do 27. juna na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i hotelu "Mona Plaza".

СПАЈАЊЕ АКАДЕМСКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ И ИНДУСТРИЈЕ: Машински факултет домаћин конференције о технолошким достигнућима

Foto: Zoran Jovanovic

Organizatori ove, osme po redu, konferencije su Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu i Inovacioni centar Mašinskog fakulteta.

"Pridružite nam se u predvođenju inovacija, tamo gde se akademska zajednica i industrija spajaju kako bi oblikovali budućnost tehnologije. CNNTeć 2024 nije samo konferencija, to je dinamično središte gde se svetovi eksperimentalnih i numeričkih istraživanja sudaraju sa novim tehnologijama, podstičući saradnju, razmenu znanja i revolucionarni napredak", navodi se u pozivu za učešće na ovoj konferenciji na sajtu Mašinskog fakulteta.

Svi prihvaćeni radovi biće objavljeni u okviru "Book of abstracts", kao i na zvaničnom veb-sajtu konferencije.

Pored toga, ove godine biće publikovan i tematski zbornik od međunarodnog značaja pod nazivom "New Trends in Engineering Researć 2024", koji će objaviti renomirana izdavačka kuća Springer, a koji će biti dostupan na Skopusu - bazi apstrakata i citata iz naučnih i akademskih časopisa.

U okviru ovog zbornika biće objavljene dve vrste radova - radovi obima od 18 do 20 strana koji se kategorišu kao M14 i radovi obima od 5 do 7 strana koji se kategorišu kao M33.

Odabrani radovi će biti objavljeni i u časopisima "Integritet i vek konstrukcija" i "Science of Sintering".

Kako navodi organizator, u okviru konferencije biće održan i "Regional Innovation Forum 2024" u okviru koga će se održati događaji poslovni sastanci kompanija (B2B) i radionice, koji koorganizuje Evropska mreža preduzetništva.

Tokom Foruma, biće organizovana predavanja za mikro, mala i srednja preduzeća, kao i za istraživače sa konferencije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)