SLAGALICA OVAKVOG MAJSTORA DUGO NIJE IMALA: Mladi profesor rasturio u asocijacijama, ovo niko ne bi pogodio (VIDEO)

Novosti online

02. 07. 2021. u 20:36

POSLEDNjA epizoda kviza "Slagalica" pokazala je dominaciju plavog takmičara Mihajla Vukajlovića iz Kuzmina, profesora saksofona, protiv Nebojše Đurđevića, kulturologa iz Beograda.

СЛАГАЛИЦА ОВАКВОГ МАЈСТОРА ДУГО НИЈЕ ИМАЛА: Млади професор растурио у асоцијацијама, ово нико не би погодио (ВИДЕО)

Foto: Jutjub/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Mihajlo je već pred igru Korak po korak imao značajnu prednost u odnosu na svog protivnika, koju je dodatno uvećao uspevši da otkrije rešenje samo posle prvog koraka – triler, koji ga je asocirao na konačno rešenje – đavo. Priznaje da mu je muzičko obrazovanje pomoglo i prvo mu je na pamet pala Tartinijeva violinska sonata Đavolji triler.

Rešenje asocijacije na osnovu tri otvorena polja

U prvoj igri Asocijacija, Mihajlo daje konačno rešenje samo na osnovu tri otvorena polja i to u koloni A faul i postupak i u koloni B nastavnik. Mihajlo rešava kolonu A – prekršaj i daje konačno rešenje – SUD i još više uvećava prednost koja je već iznosila 100 poena.

Ali Mihajlo Vukajlović ni tu ne staje. U drugoj Asocijaciji u koloni A su otvorena dva polja: ataše i centar što ga asocira na rešenje kolone A – kultura i odmah daje konačan odgovor DOM.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO PAKAO Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

MILENA JE KUPILA GARNITURU, A ONDA JE USLEDIO "PAKAO" Saloni nameštaja probijaju rokove za isporuku - Kupci krevet sanjaju, na podu spavaju

DA useljenje u stan može da se oduži, a da majstori, angažovani na renoviranju ili adaptaciji, nisu nimalo krivi za to, najbolje znaju potrošači prilikom kupovine nameštaja. Sve je više primedaba građana na neažurnost i neodgovornost salona, jer probijaju dogovorene rokove dostave. Još veća muka od toga je što se neretko događa da kupljeni komadi stignu sa greškom, pa to dodatno produžava čekanje. Savet znalaca iz oblasti zaštite prava potrošača je da reklamacije trgovcima upute pisanim putem. Ako to ne pomogne, sektor tržišne inspekcije pri Ministarstvu unutrašnje i spoljne trgovine sledeća je adresa.

05. 07. 2024. u 08:36

Komentari (3)

Otkrijte RAJ na plažama Marsa Matruh: Egipatska oaza na obali Sredozemnog mora!