OBESMISLIO SLAGALICU: Svi gledali studenta Arsenija i nisu mogli da veruju svojim očima (VIDEO)

Novosti online

20. 01. 2022. u 17:58

ČETVRTFINALE kviza "Slagalica" ,koje se odigralo 19. januara, mnogi su gledali u čudu jer je Arsenije Arsić odneo ubedljivu pobedu, a partija je, što bi mladi rekla bila "krindž" odnosno veoma neprijatna.

ОБЕСМИСЛИО СЛАГАЛИЦУ: Сви гледали студента Арсенија и нису могли да верују својим очима (ВИДЕО)

Foto: Printskin

Student ekonomije je odigrao vrhunsku partiju protiv elektrotehničara i studenta Milana Đorđevića.

Arsenije je na samom početku obećao da će "dati sve od sebe" i u startu, u prvoj igri, osvojio trideset poena, našavši iste reči kao i kompjuter. Razlog više da svi gledaoci počnu da navijaju za Milana, javio se već u drugoj igri i do kraja kviza, njegov protivnik Arsenije, jedva da mu je ostavio prostora da "pokupi" poneki poen.

Zadivljeni gledaoci odmah su počeli da komentarišu partiju na društvenim mrežama, budući da je krajnji rezultat glasio 221 poen za Arsenija, dok je Milan uspeo da dođe samo do njih 17.

"Obesmislio čovek Slagalicu večeras", "Slagalica na aparatima", "Ova Slagalica je mnogo neprijatna", "Najubedljivija pobeda u istoriji", komentarisali su na Tviteru.

- Opet sam nadmašio samog sebe, iako sam očekivao da će biti puno zanimljivije, mislim da je protivnik bio pod izvesnom tremom i da je mogao puno više da pokaže. Ja sam iskoristio sopstvene jake tačke i zato je rezultat možda i pomalo nerealan - prokomentarisao je na kraju Arsenije.

Milan je, sa druge strane, priznao da ga je "blokada" sprečila da osvoji veći broj poena i obećao da će se potruditi da večerašnja partija bude drugačija.

Arsenije se oglasio i na Tviteru i napisao ono čuveno "Dobro veče" Milke Canić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest