NE MOŽETE DA JEDETE BEZ KIŠOBRANA: U Šangaju se nalazi jedinstven restoran, posetioci odušeljeni (VIDEO)

Novosti online

05. 08. 2022. u 20:17

DA li biste uživali da jedete omiljeno jelo, dok pahulje veju okolo vas, a da vam pritom ne bude nimalo hladno?

НЕ МОЖЕТЕ ДА ЈЕДЕТЕ БЕЗ КИШОБРАНА: У Шангају се налази јединствен ресторан, посетиоци одушељени (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/Jutjub

Verovali ili ne ovakvo mesto postoji! U pitanju je jedan restoran u srcu Šangaja.

Šangaj, koji važi za najveći grad u Kini, ujedno je i jedan od važnih pomorskih luka u svetu. Odiše luksuzom, a na ulicama mogu da se vide namodernija arhitektonska čuda, visoke zgrade sa mnoštvom restorana, tržnih centara i različitih atrakcija.

Jedna od neobičnih atrakcija oduševila je prošlog meseca mnoge turiste u Šangaju. U pitanju je restoran brze hrane u kojem sneg pada tri puta dnevno: u 20, 22 časova i tačno u ponoć, a da biste mogli da prisustvujete ovom spektaklu morate da rezervišete četiri dana ranije.

Na snimku možete da vidite kako to zapravo izgleda. Na ulazu u restoran dobijate providne kišobrane, kako biste ujedno kroz njih mogli da gledate snežne pahulje, ali i kako vam one ne bi završile u tanjiru. Na plafonu su instalirani i LED ekrani koji sa prizorima zime upotpunjuju doživljaj. Takođe, na sajtu ovog restorana napisali su da su muzika koju pušta "di-džej", vizuelni efekti i svetlosni laseri sastavni deo uživanja. Na meniju se uglavnom nalazi brza hrana i pivo, kao i slatkiši poput čokolade u različitim oblicima, ali i škampi koje se zapale pred gostima.

Ipak, da nije pravi sneg u pitanju, objasnili su na sajtu ovog restorana. U pitanju je pena koju izbacuje mašina u trajanju od tri minuta tri puta dnevno. Svakako je nešto do sada neviđeno i neobično. Takođe, "sneg" nije jedina padavina, i po svemu sudeći ovde puno zavisi koje je godišnje doba.

( Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN PLANINA: Ključna uloga krovova sveta