DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 3. JUN: Lav preuveličava, Škorpija se preispituje, Ribe da se paze sukoba sa partnerom

Astrolog Suzana Ban 064/1366885 www.astrosvastara.com

02. 06. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 3. jun, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 3. ЈУН: Лав преувеличава, Шкорпија се преиспитује, Рибе да се пазе сукоба са партнером

Foto: Pixabay

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Težite ka slobodi, bolje je da se suzdržite jer nije povoljan period za pobunu. Disciplinovano i na vreme završite sve što se od vas očekuje, na taj način izbeći napete aspekte koji vam mogu pokvariti raspoloženje i upropastiti današnje planove.

 

Bik

Primorani ste da čuvate tuđe tajne, a to vam teško pada. Svesni ste da je rešenje nečijeg problema jednostavno, ali niste u poziciji da se umešate. Ostanite strpljivi, jer, čak i kada biste progovorili, niko vas ne bi shvatio ozbiljno.

Blizanci

Vi niste osoba koja voli velike promene. U skladu s tim, ne uživate ni u izlascima. Ako žudite da izađete iz kuće, to je zbog toga što vam unutar nje neko ne prija. Dakle, ne bežite od ukućana već se potrudite da porodične odnose popravite.

Rak

Ovo može biti vaš dan. Uspešni ste i preduzimljivi, pozitivna energija vas nosi tako da se i neke druge stvari rešavaju same od sebe. U naletu euforije zaboravljate na one ljude koji su vas bodrili kada je bilo najteže. Budite prizemniji.

Lav

Skloni ste preuveličavanju. Usmerili ste se na nešto što je potpuno nevažno. Na udaru je partner, kome pokušavate da demonstrirate svoju moć. Vaša nedodirljivost nije beskrajna, ako se ne zaustavite na vreme, sledi pravi fijasko.

Devica

Idete glavom kroz zid. Dosta vam je čekanja i cupkanja u mestu. Mislite ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite brzopleti, jer greške koje biste danas napravili mogu biti nepopravljive.

Vaga

Oslanjate se na obećanja koja su vam dali prijatelji. Čekanje na ispunjenje može vas dovesti u poziciju da se pravdate drugim ljudima, iako zastoj nije nastao kod vas. Da biste to izbegli, svoje obaveze završavajte lično i sami.

Škorpija

Preispitujete se da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog nezadovoljstva poslom već zbog mnogo komplikovanijih razloga koje niste u stanju sami da sagledate. Ne tražite uzroke u drugima, preispitajte sebe.

 

Strelac

Osećate se kao da ste blokirani, kao da su svi vaši pokušaji da na diplomatski način nešto rešite, onemogućeni. Izbegavajte konflikte sa autoritetima i podršku potražite među mlađim saradnicima koji su vam u ovom periodu naklonjeni.

Jarac

Ne drži vas mesto, a posla imate preko svake mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

 

Vodolija

Uživate blagonaklonost uticajnih lica. Ipak, ne opuštajte se previše jer su u pitanju ljudi koji od vas, za uzvrat, očekuju bezgraničnu lojalnost. Može vam se desiti da vas neko od njih primora na poteze kojima biste sebe iskompromitovali.

Ribe

Bezazlena situacija s partnerom preti da se pretvori u ozbiljan sukob. Vaša očekivanja i ono što dobijate su u neskladu. Pre nego što zakomplikujete odnose, razmislite još jednom da li je problem dovoljno krupan da biste od toga pravili dramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIS i KK Partizan obezbedili zimsku opremu za 600 dece