DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 24. JUN: Ovna očekuju razgovori, pred Rakom je emotivno zanimljiv susret, Jarac oporan

Astrolog: Marina Jungić Milošević

23. 06. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 24. jun, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 24. ЈУН: Овна очекују разговори, пред Раком је емотивно занимљив сусрет, Јарац опоран

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Danas vas očekuju i sastanci sa osobama čiji se stavovi razlikuju od vaših, a najbrže ćete postići poslovne dogovore sa Blizancima i Devicama. Zbog izazovnih aspekata Venere, pažnju vam privlači jedan atraktivan Lav. Unosite više tečnosti.


 

Bik

Planete u Lavu ne prijaju vašem senzibilitetu, kao ni njihov izazovan aspekt sa Uranom u vašem polju ličnosti, pa je moguća rasprava u domu. Romantična Devica šalje vam SMS, a harizmatični Jarac misli na vas. Izbegavajte klimatizovane prostorije.


 

Blizanci

Mesec u Devici i Sunce u Raku čine vas spremnim da uložite novac u renoviranje stambenog ili poslovnog prostora. Naglašena pozicija vašeg vladaoca Merkura, donosi vam prijatne zajedničke trenutke sa Lavom, Ovnom ili Vagom. Promenite način ishrane.


 

Rak

Način za rešenje problema koji vas opterećuje, pronalazite u neposrednom poslovnom okruženju. Aspekti vašeg vladaoca Meseca, nagoveštavaju susret sa šarmantnim Bikom na kraćem putu ili nekom skupu. Izbegavajte gazirane napitke.


 

Lav

Zbog tranzita Meseca preko vašeg 12. polja, na nekom putu možete da upoznate mlađu šarmantnu osobu sa kojom ćete uploviti u tajnu romansu. Bićete uspešni, ako vaše zanimanje ima veze sa finansijama, nekretninama. Osetljiva koža.


 

Devica

Zbog Meseca u polju ličnosti, pod uticajem vašeg vladaoca Merkura, uveče možete biti skloni nelogičnim zaključcima. Partner se oseća zapostavljenim, zato što mnogo vremena provodite na poslu. Promenite način ishrane.


 

Vaga

Dobijate poziv za saradnju od nekoga ko ceni vašu stručnost i profesionalizam. Naglašen znak Lava donosi vam uzbuđenja na emotivnom planu, kao i potrebu za dramatizovanjem nekih situacija u odnosu sa partnerom. Problemi sa cirkulacijom.


 

Škorpija

Dobar aspekt između Sunca i Saturna u polju kreativnosti, daje vam elan da uspešno realizujete poslovni projekat. Pozicija vašeg vladaoca Plutona i Meseca, od vas zahteva prilagođavanje potrebama partnera. Pazite se povreda.


 

Strelac

Kvadrat između Merkura i Meseca, u drugoj polovini dana upozorava na oprez prilikom potpisivanja ugovora. Emotivni partner spreman je na kompromis, ukoliko i vi uzmete u obzir neke njegove sugestije. Problemi sa zglobovima.


 

Jarac

Retrogradni hod vašeg vladaoca Saturna u odnosu na Sunce, čini vas dovoljno istrajnim i upornim da se danas izborite sa obavezama na poslu. Bračni ili dugogodišnji partner predlaže odlazak na zajednički put. Provodite više vremena u prirodi.


 

Vodolija

Jedan od vaših vladalaca, Saturn u retrogradnom hodu, dobro aspektovan sa Suncem u polju posla, donosi vam isplate od poslova koje ste završili pre nekoliko meseci. Mlađa osoba može pogrešno shvatiti vaš smisao za humor. Više se odmarajte.


 

Ribe

Aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Neptuna, upozorava da vodite računa šta potpisujete. Pozicija Merkura, voljenu osobu čini spremnom da prihvati vaše predloge u vezi sa početkom zajedničkog života pod istim krovom. Osetljiv želudac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)