DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 19. AVGUST: Devicu očekuje susret, Jarac da se pazi troškova, Ribe možda odu na kraći put

Astrolog: Marina Jungić Milošević

18. 08. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 19. avgust, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 19. АВГУСТ: Девицу очекује сусрет, Јарац да се пази трошкова, Рибе можда оду на краћи пут

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

 

Ovan

Mesec u popodnevnim satima prelazi iz uzdržane Device u lepršavu Vagu i pravi dobar aspekt sa planetom harizme i novca u astrološkom polju karijere, donoseći vam zaradu. Susret sa atraktivnom osobom u nekom klubu ili na sportskoj tribini.


 

Bik

Mesec u astrološkoj kući posla, pod povoljnim uticajem Plutona, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, čini vas spremnim da se angažujete u okviru isplativog aranžmana sa osobama koje žive u inostranstvu. Proverite hormonski status.


 

Blizanci

Pozicija vladaoca vaših finansija, Meseca, u astrološkom polju ljubavi i kreativnosti, donosi vam mogućnost pokretanja ili realizacije već postojećeg projekta u okviru porodičnog biznisa, kreativnog posla ili sporta. Smanjite unos šećera.


 

Rak

Vaš vladalac Mesec u astrološkoj kući privatnog života i biznisa, pod uplivom moćnog Plutona iz Jarca, nagoveštava mogućnost zajedničke saradnje sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Razmišljate o angažmanu u okviru društvenog projekta.


 

Lav

Mesec u astrološkom polju mentalnog stanja, naglašava vašu intuiciju ali i sklonost ka dramatizovanju odnosa sa ljubavnim partnerom. Izazovni aspekti Sunca i retrogradne Venere u vašem znaku, podstiču vašu ambiciju i potrebu za trošenjem novca.


 

Devica

Sa Mesecom u astrološkoj kući posla imate zanimljive ideje u vezi sa investiranjem u zajednički projekat sa strancima ili angažovanjem u okviru nekog društvenog ili medijskog projekta. Očekuje vas susret sa Bikom ili Jarcem koga niste dugo videli.


 

Vaga

Mesec prelazi preko vaše kuće ličnosti donoseći vam promene u okviru posla koje mogu rezultirati novčanim dobicima. Pozicija vašeg vladaoca Venere, opominje da izbegavate nepotrebne troškove. Vodolija vam šalje SMS, Lav misli na vas.


 

Škorpija

Vaš vladalac Pluton u trigonu sa Mesecom u astrološkom polju intuicije, donosi vam povoljan ishod dogovora sa osobama koje se bave poslom koji podrazumeva česta putovanja. Pozicija Venere podstiče vašu ambiciju ako ste preko posla prisutni u javnosti.


 

Strelac

Trigon između Meseca i Plutona u astrološkim kućama inostranstva i novca, čini vas spremnim da se maksimalno angažujete kada se radi o nekoj značajnoj investiciji. Pozicija vašeg vladaoca Jupitera, upozorava da pripazite na troškove.


 

Jarac

Kada Mesec, koji vlada astrološkim poljem partnerskih odnosa, u polju karijere, obrazuje trigon sa planetom bogatstva u vašem znaku, vi pravite planove o saradnji sa emotivnim ili poslovnim parnterom. Mogući su vanredni izdaci u popodnevnim satima.


 

Vodolija

Mesec u devetoj astrološkoj kući, dobro aspektovan sa Plutonom, simbolom moći, obećava uvećanje prihoda preko saradnje sa strancima, predavaštva ili nekog vida stručnog usavršavanja. Mogući su vanredni troškovi, kada se radi o uređenju doma.


 

Ribe

Sa Mesecom u astrološkom polju novca i rizika, poslušajte savet prijatelja u vezi sa jednim projektom ili investicijom. Pozicija Venere nagoveštava mogućnost odlaska na kraći put sa osobom koju poznajete preko posla. Proverite nivo šećera u krvi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)