DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 20. AVGUST: Lav i Vaga da se paze rasprave, Strelca očekuje zanimljivo poznanstvo, Ribama stiže romantična poruka

Astrolog: Marina Jungić Milošević

19. 08. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 20. avgust, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 20. АВГУСТ: Лав и Вага да се пазе расправе, Стрелца очекује занимљиво познанство, Рибама стиже романтична порука

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Obavezno pročitajte šta vam piše u podznaku (ascendentu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o dnevnom uticaju planeta na vaš horoskopski znak, odnosno o dnevnom horoskopu.

Ovan

Mesec u Vagi obrazuje sekstil sa Venerom i inkonjunkciju sa Jupiterom i Uranom, donoseći vam novac, ako se bavite sportom ili umetnošću, naročito glumom. Napet aspekt sa Saturnom u kući prepreka, zahteva prilagođavanje novim okolnostima na poslu.

 

Bik

Izazovni aspekti Meseca sa Jupiterom i Uranom u vašem znaku, čine vas sklonim preterivanju u svemu, posebno u trošenju novca. Dobar aspekt sa vašim vladaocem, retrogradnom Venerom, simbolom ljubavi, nagoveštava susret sa nekim koga poznajete preko posla.

 

Blizanci

Polusesktil između vašeg vladaoca Merkura i Meseca u astrološkoj kući kreativnosti, pogoduje vam ako se bavite sportom, umetnošću ili zanimanjem koje zahteva veliku preciznost. Moraćete da se prilagodite nekim novim uslovima na radnom mestu.

Rak

Vaš vladalac Mesec u astrološkom polju privatnog biznisa, pod uticajem Venere iz polja novca donosi vam zaradu preko poslova sa nekretninama i građevinskim radovima. Budite oprezniji, ukoliko planirate dogovore ili potpisivanje ugovora sa strancima.

Lav

Mesec u astrološkoj kući mentalnog stanja, pod uplivom retrogradne Venere iz vašeg znaka, podstiče vašu intuiciju. Izbegavajte rasprave sa partnerom ili članovima porodice. Na kraćem putu ili predavanju, možete da upoznate šarmantnu osobu.

 

Devica

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa, u sekstilu sa Mesecom u astrološkom polju novca, donosi vam šanse za lepu zaradu preko honorarnih poslova. Očekuje vas manji nesporazum u vezi sa dugogodišnjim partnerom, a slobodne Device susret u tajnosti.

Vaga

Prelazak Meseca preko vašeg znaka, pod uplivom vašeg vladaoca Venere, u retogradnom hodu, donosi vam novac, ako radite u medijima, filmskoj industriji ili na nekom društvenom projektu. Klonite se rasprava sa članovima porodice i partnerom.

 

Škorpija

Sa Mesecom u astrološkom polju intuicije, dobijate ideju za poslovni aranžman sa strancima ili pristupanje nekom vidu stručnog usavršavanja. Dogovor o zajedničkom poslu sa Vagom, Ribama ili Bikom, pokazaće se kao vrlo isplativ na duže staze.

 

Strelac

Aspekti Meseca i vašeg vladaoca Jupitera, blizu Urana,podstiču vašu ambiciju o zajedničkom poslovnom aranžmanu sa prijateljima, naročito ako imate privatnu firmu. Preko neke društvene mreže, možete da upoznate interesantnu, mladoliku osobu.

 

Jarac

Sa Mesecom u astrološkom polju karijere, pod uplivom Venere iz polja finansija, u popodnevnim satima, možete da očekujete novčane dobitke. Aspekti sa vašim vladaocem Saturnom opominju na oprez prilikom poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora.

 

Vodolija

Aspekti vašeg vladaoca Urana i Jupitera, sa Mesecom, donose nove poslovne šanse privatnicima, ukoliko posluju sa strancima, naročito iz zemalja Dalekog Istoka. Pozicija retrogradne Venere u Lavu, nagoveštava romantičan susret sa starom simpatijom.

 

Ribe

Pozicija Meseca u astrološkom polju novca, upozorava da izbegavate rizične finansijske transakcije, ako se bavite kreativnim zanimanjem, sportom ili obrazovanjem mladih. Osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata šalje vam romantičnu poruku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)