DEŠAVA SE SAMO JEDNOM GODIŠNJE: Šta pun Mesec u znaku Ovna donosi vašem horoskopskom znaku za petak 29. septembar?

Astrolog: Marina Jungić Milošević

28. 09. 2023. u 23:00

PUN Mesec, jednom godišnje u znaku Ovna, ove godine biće pod uticajem Marsa iz Vage, planete koja upravlja Ovnom, što će imati najviše uticaja na partnerske odnose, kako u poslu, tako i u ljubavi. Zato izbegavajte rasprave i svađe, i sa voljenom osobom i sa šefovima.

ДЕШАВА СЕ САМО ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ: Шта пун Месец у знаку Овна доноси вашем хороскопском знаку за петак 29. септембар?

Foto Pixabay free images

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec vlada vašom privatnošću, a jednom godišnje (danas) pun je u vašem znaku, što nepovoljno utiče na odnos sa partnerom i članovima porodice. Kvadrat sa vašim vladaocem Marsom, opominje da izbegavate nepotrebne troškove. Pazite da se ne opečete.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vladalac vašeg mentalnog stanja, pun Mesec, jednom godišnje u astrološkom polju mašte, u trigonu sa vašim vladaocem Venerom, donosi inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Sekstil sa moćnim Plutonom, donosi vam zaradu preko posla sa strancima.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Pun Mesec, koji upravlja vašim poslom, obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, planetom komunikacija, pa može doći do iznenadnog odlaganja nekog dogovora. Na kraćem putu ili predavanju, očekuje vas susret sa Vagom. Čuvajte se u saobraćaju.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Pun Mesec, vaš vladalac, u astrološkoj kući karijere, u dobrom aspektu sa Venerom, planetom novca, donosi vam uvećanje prihoda. Ali, zbog napetog aspekta sa Marsom, planetom sukoba, izbegavajte rasprave sa autoritetima. Podložnost povredama.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Venera, planeta novca, u vašem znaku u trigonu sa punim Mesecom u devetom astrološkom polju, donosi vam zaradu preko pravnih poslova, kontakata sa strancima, predavaštva. Mogući su konflikti sa saradnicima i rođacima. Čuvajte se u saobraćaju.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Pun Mesec obrazuje inkonjunkciju sa vašim vladaocem Merkurom, simbolom logike, pa vaš način razmišljanja i donošenja odluka danas može biti pod većim uticajem emocija. Izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Pazite se vrele vode.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Pun Mesec koji upravlja vašom karijerom, u sedmoj astrološkoj kući, pravi trigon sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam uspeh i novac, naročito ako radite u medijima, IT sektoru, turizmu, marketingu, pravosuđu. Moguća rasprava sa partnerom.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton, simbol moći i bogatstva, pravi sekstil sa punim Mesecom u Ovnu, donoseći vam uvećanje prihoda. Voljena osoba je nezadovoljna zato što još niste našli vremena da s njom porazgovarate o problemu koji je muči. Izbegavajte alkohol.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Sa punim Mesecom, koji upravlja vašim strastima ali i rizikom i finansijama, u Ovnu, očekuje vas susret sa atraktivnom osobom na putu, predavanju ili sportskoj tribini. Nemojte da ulažete novac u nove poslove. Moguće iznenadno odlaganje nekog dogovora.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Pun Mesec u Ovnu upravlja partnerskim odnosima, što nepovoljno utiče na komunikaciju sa nadređenima, voljenom osobom i članovima porodice. Ali, povoljno deluje na vaš džep, donoseći vam zaradu preko poslova u umetnosti, sportu, obrazovanju.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

U vreme punog Meseca u astrološkoj kući biznisa, pod uticajem Venere, koja upravlja kontaktima sa strancima, novac pristiže preko poslova sa nekretninama, turizma, marketinga, trgovine, IT sektora. Izbegavajte rasprave sa nadređenima.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Pun Mesec, koji upravlja vašim ljubavnim životom, u trigonu sa Venerom, planetom ljubavi, nagoveštava strastvenu romansu sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata. Mogući su vanredni izdaci, pa izbegavajte nepotrebne troškove. Nesanica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)