ČOVEK KOJI JE SEDAM PUTA DOBIO NA LUTRIJI OTKRIO CAKU: Ako igrate ove brojeve, premija vam je zagarantovana

Novosti Onlajn

05. 10. 2023. u 17:41

SEDMOSTRUKI loto dobitnik, Ričard Lusting dao je savete kako da dobijete na lotou.

ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ СЕДАМ ПУТА ДОБИО НА ЛУТРИЈИ ОТКРИО ЦАКУ: Ако играте ове бројеве, премија вам је загарантована

Foto: Printskrin/Jutjub/Fox Business

Ričard Lustig koji je čak sedam puta bio loto dobitnik, podelio je svoje savete o tome kako povećati šanse u izvlačenju lutrije. Ovaj muškarac iz Orlanda na Floridi u SAD-u osvojio je velike dobitke u sedam lutrijskih igara koji su iznosili više od milion dolara.

- Tri stvari koje možete da uradite kako biste povećali svoje šanse za dobitak na lutriji jeste da odaberete sopstvene brojeve i svaki put se njih držite; takođe, odredite budžet, te nikada ne trošite novac od stanarine ili hrane kako biste igrali lutriju - izjavio je on za Fox.

Da li su korisni njegovi saveti?

Pa, prvi savet je da odaberete brojeve i njih se držite svaki put. Problem je u tome što se brojevi lutrije biraju potpuno nasumično, što znači da niti jedna kombinacija neće povećati vaše šanse u bilo kojoj prilici, prema Forbsu.

Ričardov drugi savet je jednostavan: odredite budžet. To je svakako dobar savet. Nema smisla osvojiti 10 hiljada dolara ako ste već potrošili 20 hiljada dolara na listiće. A njegov treći savet glasi: Veće su šanse da osvojite nagradu ako više igrate, piše Index.hr.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)