NEDELJNI HOROSKOP OD 26. NOVEMBRA DO 2. DECEMBRA: Blizanci u tajnoj romansi, Lav da se pazi neprijatnosti sa saradnikom, a Ribe rasprave

Marina Jungić MILOŠEVIĆ

25. 11. 2023. u 21:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa za sedmicu koja je pred nama, od 26. novembra do 2. decembra, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 26. НОВЕМБРА ДО 2. ДЕЦЕМБРА: Близанци у тајној романси, Лав да се пази непријатности са сарадником, а Рибе расправе

Foto Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Foto: Free Images Pixabay

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Naglašen znak Strelca u kome se nalazi i vaš vladalac Mars, simbol inicijative, donosi vam kontakate sa strancima i putovanja, ako se bavite turizmom, marketingom, advokaturom, predavaštvom. Planeta biznisa, Merkur, 1. decembra, ulazi u vaše polje karijere, donoseći vam novac preko intelektualnih i javnih delatnosti, kao i kreativnog izražavanja.

Ljubav U vreme punog Meseca, 27. novembra, slobodni Ovnoci mogu da upoznaju mladoliku osobu na putu, predavanju, seminaru. Pozicija Venere, vladaoca vašeg emotivnog života, početkom perioda donosi vam poznanstvo sa Vagom, preko interneta. Oko 2. decembra, moguć odlazak na zajednički put sa bračnim partnerom.

Zdravlje Promenljivo raspoloženje.

 

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Puno planeta u astrološkoj kući finansija, među kojima je i Sunce, simbol uspeha, donosi vam novac preko aranžmana sa osobama iz inostranstva. Posle 1. decembra, kada Merkur, vladalac vašeg posla, ulazi u Jarca, umetnici postižu dogovore o isplativim projektima. Aspekt Urana u vašem znaku i vašeg vladaoca Venere, simbola novca, najavljuje vanredne izdatke.

Ljubav Mada aspekti Marsa i Plutona koji upravljaju vašim partnerskim odnosima, povoljno utiču na vaš emotivni život, voljena osoba ipak ne može da sakrije ljubomoru. Pun Mesec, 27. novembra, slobodnim Bikovima donosi poznanstvo sa mlađom osobom preko posla. Oko 29. novembra, očekuje vas susret sa Rakom.

Zdravlje Izbegavajte ljutu i masnu hranu.

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Sunce u astrološkom polju partnerskih odnosa u kvadratu sa Saturnom u polju karijere, nepovoljno utiče na odnos sa nadređenima. Preko kontakata sa strancima, sredinom perioda, novac stiže Blizancima koji se bave kreativnim zanimanjem ili sportom. Vaš vladalac Merkur, 1. decembra, ulazi u Jarca, donoseći vam uspeh, ako vaše zanimanje nosi izvesnu dozu rizika.

Ljubav Mars, planete strasti u vatrenom Strelcu, čini vaš emotivni život uzbudljivijim. U vreme punog Meseca u vašem znaku, 27. novembra, tajna romansa sa osobom koju poznajete preko posla, može biti obelodanjena. Bračni ili dugogodišnji partner sklon je dramatizovanju i preuveličavanju problema.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.

Foto: Profimedia

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao Sunce, koje upravlja vašim poslom, obrazuje kvadrat sa Saturnom, simbolom ograničenja, zbog čega poslovni partner pokušava da vam nametne svoje uslove. Trebalo bi da pokažete više tolerancije u odnosu prema saradnicima. Merkur, planeta komunikacija, ulazi u Jarca, 1. decembra, kada možete da saznate informacije koje vam mogu biti i te kako od koristi.

Ljubav U vreme punog Meseca u astrološkoj kući tajni, 27. novembra, možete da sretnete staru simpatiju. Zbog napetih aspekata vladaoca partnerskih odnosa, u prvoj polovini perioda, voljena osoba može biti sklona raspravama. Krajem sedmice, možete da upoznate nekoga ko će vam prećutati da je zauzet.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

 

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Naglašena astrološka kuća kreativnosti, gde je i vaš vladalac Sunce, simbol ugleda, tokom celog perioda donosi inspiraciju umetnicima i motivaciju sportistima. Merkur, vladalac vašeg posla i planova, 1. decembra, ulazi u Jarca i pravi napet aspekt sa Neptunom, planetom zabluda i prevara, što može da dovede do neprijatne situacije sa nekim saradnikom.

Ljubav Inkonjunkcija Venere i Urana, vladaoca partnerskih odnosa, slobodnim Lavovima donosi iznenađenja i preokrete u ljubavi. U vreme punog Meseca u kući društvenog života, 27. novembra, moguće poznanstvo sa osobom koja često putuje zbog posla. Bračni ili dugogodišnji partner očekuje više pažnje od vas.

Zdravlje Podložnost povredama u sportu.

Foto Pixabay free images

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Prepuna četvrta astrološka kuća, stavlja naglasak na porodični biznis ili neku drugu samostalnu delatnost. Sredinom perioda, mogući su problemi u poslovanju sa strancima. Vaš vladalac Merkur, 1. decembra ulazi u Jarca, praveći trigon sa Jupiterom u Biku, što vam donosi zaradu preko građevinskih i poslova sa nekretninama. Vodite računa o tome šta potpisujete.

Ljubav Zbog pozicije Neptuna, planete ljubavnog zanosa, koji vlada vašim partnerskim odnosima, dobijate poziv za izlazak od jednog romantičnog Bika. Pun Mesec, 27. novembra, čini vas emotivno ranjivim i sklonim raspravama sa voljenom osobom. Krajem nedelje, mogući problemi u domu sa starijim članom porodice.

Zdravlje Podložnost povredama u kući.

 

Foto Pixabay free images

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Sunce, vladalac vaših planova i kontakata sa strancima, u znaku Strelca, tokom celog perioda, donosi vam mogućnost odlaska na kraći put, dogovor o novom poslovnom aranžmanu, susret sa rođakom koga niste dugo videli. U vreme punog Meseca, koji upravlja vašom karijerom, 27. novembra, novac vam stiže preko poslova sa nekretninama. Poslušajte savet Ovna.

Ljubav Pozicija Marsa, simbola strasti, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, donosi vam nove susrete i poznanstva na putovanjima, seminarima ili predavanjima. Zbog aspekata Urana, vladaoca vašeg ljubavnog života, u drugoj polovini sedmice, mogući raskidi ili razdvajanje od voljene osobe, zbog više sile.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Foto Pixabay free images

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Vaš vladalac, Mars, planeta akcije, prelazi preko astrološke kuće posla što podstiče vašu ambiciju i entuzijazam. Merkur, koji upravlja vašim finansijama, 1. decembra, ulazi u Jarca, donoseći vam vam uvećanje prihoda preko intelektualnih i poslova koji zahtevaju preciznost i smisao za detalje. Krajem sedmice, obratite više pažnje na dokumenta koja potpisujete.

Ljubav U vreme punog Meseca, 27. novembra, možete da upoznate nekoga preko interneta ali i da se više zainteresujete za osobu koju poznajete preko poslovnih kontakata. Pozicija Venere, vladaoca partnerskih odnosa, u drugoj polovini perioda, donosi vam zahlađenje odnosa sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Podložnost infekcijama.

Foto Pixabay free images

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Planete uspeha i akcije, Sunce i Mars u vašem znaku, donose vam priliv energije i entuzijazma pa ćete tokom ovog perioda biti u prilici da više putujete, sklapate poslove sa strancima, stručno se usavršavate. Pun Mesec, početkom perioda, čini vas spremnim da se istaknete u oblastima koje imaju veze sa medijima, javnim delatnostima, pravom, diplomatijom.

Ljubav Sa tri planete u astrološkom polju ličnosti, vi ste svakako znak u trendu, omiljeni i popularni u društvu, naročito suprotnog pola. Zbog pozicije Merkura, vladaoca vaših odnosa sa partnerom, koji 1. decembra, ulazi u Jarca, mlađa osoba sa posla pokazuje interesovanje za vas. Ovan šalje poziv za izlazak.

Zdravlje Podložnost povredama, naročito u sportu.

Foto Pixabay free images

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Vaš vladalac Saturn, planeta ambicije, obrazuje izazovan aspekt sa Suncem u astrološkom polju ograničenja ali i inspiracije, što može da odloži neke dogovore. S druge strane, sekstil sa Plutonom u vašem znaku, donosi motivaciju za uspeh umetnicima, naučnim radnicima, sportistima. Krajem nedelje, mogući su vanredni izdaci. Izbegavajte podizanje kredita.

Ljubav U vreme punog Meseca, 27. novembra, moguće su rasprave sa mlađim članovima porodice i ljubavnim partnerom. Tranzit Merkura preko vašeg znaka, posle 1. decembra, nagoveštava mogućnost kontakta sa osobom koja živi u drugom gradu. Krajem sedmice, bračni partner pokazuje znake ljubomore i posesivnosti.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Mnoštvo planeta u polju neočekivanih okolnosti, utiče na promenu vaših planova, naročito ukoliko radite u medijima, turizmu ili ste angažovani na nekom značajnom društvenom projektu. Merkur, vladalac vaših finansija, 1. decembra ulazi u polje tajni, donoseći vam zaradu preko paralelnih poslova. Mogući su nesporazumi sa saradnicima, komšijama, rođacima.

Ljubav Vladalac vaših partnerskih odnosa, Sunce, prelazi preko polja društvenog života, što nagoveštava mogućnost upoznavanja sa novim, interesantnim osobama, preko prijatelja. U vreme punog Meseca, 27. novembra, susret sa umetnikom, ali i neki skandal. Voljena osoba očekuje da izdvojite vreme za nju.

Zdravlje Opasnost od povreda.

Foto Pixabay free images

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Tri planete u astrološkoj kuća karijere prave napete aspekte sa Saturnom u vašem znaku, odlažući realizaciju nekih poslova. Ipak, taj problem ćete rešiti zahvaljujući podršci jedne ugledne osobe. Pozicija Marsa u kući novca, najavljuje mogućnost brze zarade preko poslovnih aranžmana sa osobama koje žive u inostranstvu. Poslušajte savete Škorpije i Jarca.

Ljubav Merkur, vladalac partnerskih odnosa, 1. decembra, ulazi u kuću neočekivanih okolnosti, donoseći vam mogućnost odlaska na kraći put sa voljenom osobom. U vreme punog Meseca, 27. novembra, moguća rasprava sa dugogodišnjim partnerom. Slobodne Ribe očekuje susret u tajnosti sa strancem.

Zdravlje Promenljivo raspoloženje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!