DA LI ĆETE SE VENČATI I KO VAM JE SUĐEN? Odgovore na ova pitanja daje - Sedma astrološka kuća

Astrolog: Marina Jungić Milošević

05. 12. 2023. u 12:00

JEDNA od najpopularnijih astroloških kuća svakako je sedma, jer krije tajnu o tome ko će biti i kako će izgledati vaš bračni ili partner sa kojim ćete duže ostati u vezi.

ДА ЛИ ЋЕТЕ СЕ ВЕНЧАТИ И КО ВАМ ЈЕ СУЂЕН? Одговоре на ова питања даје - Седма астролошка кућа

Foto Pixabay free images

Mada je njena simbolika mnogo šira od izbora voljene osobe, ovo je najčešće pitanje koje postavlja većina ljubitelja astrologije, naročito oni koji još nisu "stali na ludi kamen". Ova kuća odgovara zodijačkom znaku Vage, kojim upravlja Venera, planeta ljubavi, ali i novca. Otkriva gde možete da sretnete vašeg bračnog druga ili nekoga s kim ćete poželeti da delite zajednički život.

A znak u koji pada sedmo polje, planeta u njemu i vladalac sedmog polja, opisuju kakao će on izgledati i koje osobine će posedovati. Na primer, ako je vladalac sedme kuće u desetoj, upoznaćete ga preko poslovnih kontakata, ako je u 11. kući, preko prijatelja ili u nekom udruženju, a ukoliko je u petoj kući, u pozorišnom foajeu, na koncertu, u kafiću ili sportskoj tribini. Ukoliko se planeta koja upravlja sedmom, nalazi u četvrtoj kući, budućeg muža ili suprugu ćete upoznati na nekom porodičnom slavlju, političkom skupu ili preko poslovnih kontakata u porodičnoj firmi.

Foto: Profimedia

Vladalac sedme u trećem polju, govori o tome da voljenu osobu možete da upoznate na kraćem putu, ulici, autobuskoj stanici, u školi, na predavanju, preko interneta ili rođaka. Ova kuća je zapravo ogledalo vaših želja kada je reč o supružniku, jer nalazite onakvog kakvog podsvesno priželjkujete.

Preko simbolike sedmog polja, može da se vidi broj brakova i da li ćete živeti u bračnoj ili vanbračnoj zajednici, zatim, kakav je kvalitet bračne veze, ali i mogućnost razvoda. Tako Mesec u promenljivim znacima (Blizanci, Devica, Strelac, Ribe) u ovom polju, često govori o dva ili više brakova, Neptun o partneru koji će vas varati ili biti zavisnik od alkohola ili narkotika, dok Mars i Uran u ženskom horoskopu često otkrivaju nasilnog partnera.

Foto: Profimedia/Ilustracija

Osim što simbolizuje brak, sedma kuća predstavlja i sve vaše partnerske odnose, kako u ljubavi, tako i u poslu. Ako vam je u horoskopu naglašeno ovo polje, najbolje se osećate u zajednici i komuniciranju sa drugima. Ovo polje pokazuje i kakav je vaš sistem vrednosti i koliko ste spremni na kompromise kako bi emotivna ili poslovna veza bila uspešna. Tu se nalaze i sve one osobe sa kojima dolazite u kontakt, koje srećete i sa kojima razgovarate.

Sedma kuća otkriva kako izgleda zajednički život sa ljubavnim partnerom ili poslovna saradnja s nekim, kao i razmena mišljenja i stavova. Simbolizuje vaše poznanike, ali i suparnike, otvorene neprijatelje, kao i javno mnjenje i način na koji osobe iz vašeg okruženja vrednuju vaše talente, veštine i sposobnosti. Na vašem telu, ova kuća upravlja kožom, bubrezima i mokraćnom bešikom. Na primer, Saturn u Vagi u sedmoj kući, ukazuje na probleme sa peskom u bubrezima, a Venera u Jarcu, sa kožom.

Foto unsplash

UMETNICI, TV VODITELjI , POLITIČARI...

OVO je i kuća javnih delatnosti, pa više planeta (stelijum) u njoj često imaju oni koji su preko posla prisutni u javnosti, umetnici, TV voditelji, političari, ali i advokati, zakonodavci, diplomate... Planete u ovom polju, donose popularnost i (ne)omiljenost, u zavisnosti od aspekata koje obrazuju sa drugim planetama u horoskopu.

Tako osoba sa vladaocem desete kuće u sedmoj, ne može da prođe nezapaženo, jer je harizmatična, uticajna, moćna. Ovo polje odgovara Vagi, znaku pravde, pa simbolizuje i sudove i sudske procese, ugovore, sporazume, ročišta, rasprave, udruženja, službena lica i predstavnike zakona. Otkriva i ko su vaši otvoreni neprijatelji (oni skriveni su u 12. polju), protivnici i konkurenti, ali i s kim možete da radite zajedno ili da ostvarite uspešnu poslovnu saradnju.

Sedma astrološka kuća, takođe, može da opiše i vašu babu ili dedu, ali i druga vašeg unuka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!