JESTE LI ZA NOVINARA, RADNIKA, ILI LEKARA? Šesta astrološka kuća posla i zdravlja otkriva - Čime se bavite i kakve su vam navike

Astrolog: Marina Jungić Milošević

18. 11. 2023. u 21:00

ASTROLOŠKA kuća koja simbolizuje vašu svakodnevicu, posao, navike i zdravlje, analogna je znaku Device, kojim upravlja Merkur, planeta biznisa, komunikacije, informacija, logike, spretnosti i snalažljivosti.

ЈЕСТЕ ЛИ ЗА НОВИНАРА, РАДНИКА, ИЛИ ЛЕКАРА? Шеста астролошка кућа посла и здравља открива - Чиме се бавите и какве су вам навике

Foto Shutterstock

Odnosi se na vaše svakodnevne obaveze i dužnosti i pokazuje kako pristupate poslu i koliko ste zadovoljni njime. Predstavlja poznate neprijatelje (nepoznati su u 12. polju), osećaj odgovornosti, brigu o izgledu, odeću, stil oblačenja, higijenske navike, način ishrane, dijete. Simbolizuje vašu rutinu, uobičajene poslove u domaćinstvu, kao i uređaje ili alate kojima ih obavljate.

U šestoj kući, astrolog vidi kakvo je vaše radno mesto, bilo da je reč o kancelariji, novinskoj redakciji, lekarskoj ili veterinarskoj ordinaciji, agenciji za registraciju automobila, radnji za hemijsko čišćenje, zanatskoj radionici, fabričkoj traci... Simbolizuje sve one koji od vas zavise, saradnike i one koji rade za vas, profesije kojima se bavite ili kojima biste mogli da se bavite, državne i javne službe, fabrike, sindikate, rukotvorine, zanate i zanatska udruženja, majstore, električare, vodoinstalatere, zidare, mehaničare, najamne radnike, poljoprivrednike, stočare, pastire...

Foto: shutterstock.com.

Ovo astrološko polje, takođe, krije vaše komplekse, ali pokazuje i koliko ste prilagodljivi, kakav odnos imate prema podređenima (pomoćnici, posluga, batleri, šegrti). Simbolizuje zamor i stres, pa sa Saturnom i Marsom u ovom polju, nećete moći da izbegnete rintanje, težak fizički ili umni rad.

Ovo je i polje medicine, lekara, medicinskog osoblja, lekova i načina lečenja, a na vašem telu simbolizuje donji deo želuca, probavu i creva. U zavisnosti od planeta u šestoj kući i njihovog položaja, vidi se i kakve zdravstvene probleme imate i kojim ste bolestima podložni.

Foto: Shutterstock

Više dobro aspektovanih planeta u ovom polju imaju vredne osobe sa naglašenim osećajem odgovornosti, kao i zdravstveni radnici, vrhunski lekari i bolničari, požrtvovane medicinske sestre i negovateljice. Naglašena šesta kuća može da govori i o hipohondriji, ali i o prekovremenom radu, lekarskim dežurstvima, dok u horoskopu pacijenta, predstavlja izabranog lekara.

Foto Pixabay free images

 

Od kućnih ljubimaca, do ujaka

OVO polje otkriva i kakav odnos imate prema domaćim životinjama i kućnim ljubimcima, a simbolika obuhvata i hemiju, botaniku, biologiju, farmaciju, kozmetiku, laboratorije, režime ishrane, treninge. U šestoj kući kriju se vaše sumnje, strahovi, brige, problemi, poroci, mentalni poremećaji, povrede, rane, bolesti, ožiljci. Odnosi se i na vojna zanimanja i niže činove u vojsci. Simbolizuje i vaše tetke, ujake i stričeve, ali i suprugu vašeg kuma.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja