DNEVNI HROSKOP ZA UTORAK 5. DECEMBAR: Blizanci da paze na finansije, Devici stiže dodatni novac, Ribe u zabranjenoj vezi

Astrolog Marina Jungić Milošević

04. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 5. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХРОСКОП ЗА УТОРАК 5. ДЕЦЕМБАР: Близанци да пазе на финансије, Девици стиже додатни новац, Рибе у забрањеној вези

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkom polju svakodnevnice, jednom godišnje (danas) obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Marsom, što pogoduje martovskim Ovnovima koji se bave privatnim biznisom i uslužnim delatnostima. Izbegavajte alkohol.

Bik (21. 4 - 21. 5)

U vašoj astrološkoj kući nadahnuća, jednom godišnje (danas), nađe se poslednja Mesečeva četvrt, a ove godine obrazuje sekstil sa vladaocem vašeg posla, donoseći vam novac preko kreativnih zanimanja, šoubiznisa, sporta. Partner je sklon raspravama.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

U vreme poslednje četvrti u astrološkom polju privatnog života, Mesec pravi loše aspekte sa Marsom i Saturnom, pa pripazite na finansije. Pozicija vašeg vladaoca Merkura pogoduje dogovorima sa saradnicima. Podložnost povredama.

Rak (22. 6 - 22. 7)

U vreme poslednje četvrti vašeg vladaoca Meseca, akcenat je na vašim finansijama, odnosima sa partnerom (emotivnim i poslovnim) i rođacima. Zbog planete ljubavi, Venere u astrološkoj kući ljubavi, slobodni Rakovi mogu da se zaljube.

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

U astrološkom polju novca, jednom godišnje (danas) obrazuje se poslednja Mesečeva četvrt, a ove godine donosi vam uvećanje prihoda preko intelektualnih i uslužnih delatnosti. Pozicija Merkura, najavljuje odlazak na zajednički put sa voljenom osobom.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Poslednja Mesečeva četvrt nađe se jednom godišnje u vašem znaku, a ove godine (danas) obrazuje harmonične aspekte sa vašim vladaocem Merkurom, donoseći vam uvećanje prihoda. Oslabljen uticaj Venere, izaziva ljubomoru emotivnog partnera.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Harmoničan aspekt koji poslednja Mesečeva četvrt, ove godine (danas) pravi sa vašim vladaocem Venerom, donosi vam uvećanje prihoda preko paralelnih i honorarnih angažmana. Imate podršku žena, ma kog pola da ste. Voljena osoba je sklona raspravama.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Venera u vašem znaku, čini vas popularnijim u društvu, naročito suprotnog pola. Poslednja Mesečeva četvrt, jednom godišnje, nađe se u polju iznenađenja, a ove godine (danas) donosi vam zaradu preko saradnje sa stranacima i kreativnih zanimanja.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Napet aspekt Marsa u vašem znaku sa U vašoj astrološkoj kući karijere jednom godišnje obrazuje se poslednja Mesečeva četvrt, a ove godine (danas), pravi napet aspekt sa Mrsom, donoseći vam sukob sa šefovima. Susret sa Vagom na kraćem putu ili predavanju.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Pozicija poslednje Mesečeve četvrti, jednom godišnje, u astrološkoj kući kontakata sa strancima, ove godine (danas) najavljuje uvećanje prihoda. Pozicija Venere u kući društvenog života donosi upoznavanje sa nekim ko nosi uniformu na radu.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Poslednja Mesečeva četvrt se jednom godišnje nađe u vašem astrološkom polju finansija, a ove godine (danas), nagoveštava mogućnost zarade preko paralelnih izvora prihoda. Pozicija Venere unosi tenziju i ljubomoru u odnos sa voljenom osobom.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Faza poslednje Mesečeve četvrti u Devici, ove godine (danas) zahteva da se prilagodite novim uslovima rada sa ino-partnerom. Aspekt vašeg suvladaoca Jupitera sa Merkurom, najavljuje strastveni susret sa zauzetom osobom. Problemi sa cirkulacijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!