DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 10. DECEMBAR: Raku posao sa strancima donosi novac, Vagu očekuje strastveno veče, Jarac se okreće starim planovima

Astrolog Marina Jungić Milošević

09. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 10. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 10. ДЕЦЕМБАР: Раку посао са странцима доноси новац, Вагу очекује страствено вече, Јарац се окреће старим плановима

Foto: Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Vaš vladalac Mars, planeta akcije, "beži" iz napetog aspekta sa Saturnom u astrološkoj kući prepreka, pa mnogo toga kod vas kreće nabolje. Naglašen znak Škorpije u kome se nalazi i Mesec, simbol emocija, podstiče partnerovu ljubomoru i posesivnost.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mars izlazi iz napetog aspekta sa napornim Saturnom što povoljno utiče na odnos sa emotivnim ali i poslovnim partnerom. Vaš vladalac Veneea i Mesec "preko puta" Urana u vašem znaku, opominju da se klonite rasprava sa ženama i nepotrebnih troškova.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur u polju novca, u sekstilu sa Mesecom i Venerom, donosi vam dogovor o isplativom aranžmanu sa strancima. U večernjim satima, Mesec pravi opoziciju sa fiksnom zvezdom Algol, pa se klonite rasprava sa partnerom.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Mada je uticaj vašeg vladaoca Meseca oslabljen u Škorpiji, njegov prelazak preko Venere u astrološkoj kući ljubavi, priziva stare simpatije. Naglašen znak Strelca, donosi vam mogućnost uvećanja prihoda preko poslovanja sa strancima. Više šetajte.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Sunca i Meseca blizu Venere, donosi vam šanse za zaradu ukoliko vaše zanimanje ima veze sa nekom kreativnom delatnošću. Pozicija Merkura koji upravlja vašim poslom, donosi vam nove kontakate sa strancima.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, planeta logike, obrazuje povoljne aspekte sa Mesecom i Merkurom u astrološkom polju biznisa, donoseći vam paralelne ili honorarne poslove. Odnos sa nekim ko vam je do sada bio samo prijatelj, prersta u nešto ozbiljnije.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera, planeta novca blizu Meseca, koji upravlja vašom astrološkom kućom karijere, donosi vam šanse za zaradu preko ulaganja u posao sa strancima. Slobodne Vage, uveče, očekuje strastveni susret sa atraktivnom osobom.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Sa prestankom kvadrata između vašeg vladaoca Marsa i Saturna, kao da ste zbacili teret sa ramena i krećete u realizaciju planova, naročito ako radite u pravosuđu ili se bavite nekom javnom delatnošću. Voljena osoba je ljubomorna.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mars u vašem znaku beži iz napornog aspekta sa Saturnom u astrološkoj kući privatnog života, zbog čega vaš odnos sa partnerom i članovima porodice postaje sve bolji. Slobodni Strelci, preko interneta, mogu da upoznaju zanimljivu osobu.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Vaš vladalac Saturn napušta izazovan aspekt sa Marsom, koji vam je proteklih sedmica otežavao i ljubavni i poslovni život. Sada se okrećete ka realizaciji ciljeva i planova koje ste odavno zacrtali. Imate podršku jedne Škorpije i Riba.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vaš suvladalac Saturn izlazi iz kvadrata sa Marsom u astrološkom polju neočekivanih okolnosti, zbog čega ćete lakše završavati poslove koji su vam proteklih nedelja bili uspopreni.Voljena osoba očekuje da s njom podelite neke zamisli i planove.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Tranzit Meseca preko Venere u astrološkoj kući kontakata sa strancima, donosi vam uvećanje prihoda preko advokature, predavaštva, putovanja. Pozicija Merkura nagoveštava mogućnost susreta ili komunikacije sa nekim ko živi u drugom gradu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!