DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 16. DECEMBAR: Rak da izbegava rizične transakcije, a Vaga konflikte sa nadređenima, Jarac nerealan

Astrolog Marina Jungić Milošević

15. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 16. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 16. ДЕЦЕМБАР: Рак да избегава ризичне трансакције, а Вага конфликте са надређенима, Јарац нереалан

Image by No-longer-here from Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec prelazi preko astrološkog polja iznenađenja i obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Marsom, što vam donosi povoljnosti u poslovanju sa strancima, a studentima na ispitima. Napet aspekt sa Venerom nagoveštava konflikte na ljubavnom planu.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mesecom u polju karijere pravi kvadrat sa Jupiterom u vašem znaku, čineći vas sklonim preterivanju u trošenju novca. Pozicija Marsa, vladaoca vaših partnerskih odnosa, donosi vam susret sa harizmatičnom osobom koja nosi uniformu na radu. Nesanica.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Dobar aspekt vašeg vladaoca Merkura sa Mesecom u devetom astrološkom polju, povoljno utiče na poslovanje sa strancima. Ljubavni partner sklon je dramatizovanju nekih situacija u vašem zajedničkom životu. Susret sa Vodolijom na kraćem putu.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko osme astrološke kuće u kojoj se nalazi i asterioid Gold, što se povoljno odražava na vaše finansije. Ipak, izbegavajte rizične novčane transakcije. Emotivni partner planira odlazak na zajednički put s vama.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Vaš vladalac Sunce obrazuje sekstil sa Mesecom u Vodoliji, što može povoljno uticati na neki pravni proces, sudsko ročište, javni nastup ili dogovor sa poslovnim partnerom. Voljena osoba ne odstupa od svojih stavova u vezi sa zajedničkim problemom.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Prelazak Meseca preko Vodolije donosi vam nov posao, preko kontakata sa osobama iz inostranstva. Ipak, budite oprezniji prilikom sklapanja dogovora ili potpisivanja ugovora. Preko interneta, možete da upoznate atraktivnu, mlađu osobu.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi i posla, u odnosu na Mesec u Vodoliji, upozorava da izbegavajte konflikte sa nadređenima, ali i nepotrebne troškove.Na kraćem putu ili seminaru, možete da upoznate sportistu ili umetnika. Nesanica.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko astrološkog polja privatnog života, upozorava da izbegavate konflikte sa partnerom i članovima porodice. Voljena osoba želi da se dogovorite oko sređivanja stambenog ili prostora vaše porodične firme. Više šetajte.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u trećoj astrološkoj kući, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, zbog čega ste skloni raspravama sa saradnicima, rođacima, komšijama. Pozicija Merkura, koji vlada partnerskim odnosima, donosi vam romantičnu poruku od Blizanaca.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Prelazak Meseca preko astrološkog polja posla, u izazovnom aspektu sa vašim suvladaocem Uranom, podstiče vašu ambiciju ali i nerealne planove. Ljubavni partner je nervozan i pomalo konfuzan, zbog čega će mu biti potrebna vaša podrška.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Sa Mesecom u vašem znaku, koji obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Uranom, planetom preokreta, moguće su rasprave sa ljubavnim partneom i starijim članovima porodice. Pozicija Sunca, vladaoca partnerskih odnosa, donosi vam susret sa Lavom.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Dobar aspekt između vašeg i vladaoca partnerskih odnosa, Neptuna i Merkura, donosi vam poznanstvo preko društvene mreže. Zbog pozicije Meseca u astrološkoj kući tajnih neprijatelja, pazite da vas ne prevari neko koga ste smatrali prijateljem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!