DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 20. DECEMBAR: Lava očekuju nesporazumi, Strelcu stiže novac, Vodolija će sresti staru ljubav

Astrolog Marina Jungić Milošević

19. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 20. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ  20. ДЕЦЕМБАР: Лава очекују неспоразуми, Стрелцу стиже новац, Водолија ће срести стару љубав

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u vašem znaku upozorava na nesuglasice u domu i porodici, a napet aspekt sa Venerom, koja upravlja vašim poslom, da pripazite na troškove. Poznanstvo sa harizmatičnom osobom koja radi u nekoj finansijskoj instituciji. Smanjite unos šećera.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Prelazak Meseca, koji upravlja vašim mentalnim stanjem, preko astrološkog polja ograničenja, donosi vam promene raspoloženja. Do rasprave sa bračnim partnerom, može doći zbog vašeg preterivanja u svemu, naročito trošenju novca. Opasnost od vrele vode.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Zbog napetog aspekta između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, danas ste skloni nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Pozicija Venere, koja upravlja vašim ljubavnim životom, nagoveštava flert sa osobom koju poznajete preko posla.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Sa vašim vladaocem Mesecom u astrološkom polju karijere, možete da uvećate prihode preko saradnje sa osobama iz zemalja nemačkog govornog područja. Obratite više pažnje na dogovore i ugovore i čuvajte vredne sitnice. Dopada vam se neko .


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Tranzit Meseca preko astrološke kuće neočekivanih okolnosti donosi vam nesporazume u dogovoru sa strancima. Napet aspekt sa Merkurom, vladaocem polja posla, nepovoljno utiče na vaše finansije. Strastveni susret sa Strelcem u večernjim satima.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Zbog aspekta između vašeg vladaoca Merkura i Meseca u astrološkom polju finansija i rizika, vaše odluke danas su pod uticajem vaših emocija. Pozicija Venere, koja upravlja vašim ljubavnim životom, donosi vam kontakt sa osobom iz inostranstva .


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec u trigonu sa Marsom, vladaocem vašeg emotivnog života, donosi vam strastveni susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Novac vam pristiže preko kreativnih i poslova koji podrazumevaju vaše prisustvo u javnosti. Smanjite unos šećera.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Pozicija vašeg vladaoca Marsa, u odnosu na Mesec, donosi vam šanse za zaradu, preko zemalja nemačkog jezičkog područja. Odnos sa ljubavnim partnerom može doći u kratkotrajnu krizu, zbog neočekivanih okolnosti. Provodite više vremena sa prijateljima.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Jupitera donosi vam novac, zahvaljujući vašim kreativnim idejama. Na kraćem putu u inostranstvu, seminaru, predavanju, očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će vas zaintrigirati već na prvi pogled.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec u Ovnu u kvadratu sa Merkurom u vašem znaku, planetom komunikacija, donosi vam nesporazume sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Pozicija Urana, koji upravlja vašim ljubavnim životom, donosi raskid ili razdvajanje od voljene osobe, zbog više sile.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Izazovan aspekt između Meseca u astrološkoj kući komunikacija i Venere, planete novca, nepovoljno utiče na komunikaciju sa nadređenima. Bračni ili dugogodišnji partner priprema vam iznenađenje. Susret sa starom simpatijom.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesečev aspekt sa Venerom podstiče vašu ambiciju čineći vas sklonim rizičnim inevsticijama. Voljena osoba vam zamera što je niste na vreme obavestili o promeni planova za odlazak na zajednički put. Imate podršku jednog Bika ili Škorpije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!