DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 25. DECEMBAR: Blizanci da se paze rasprave, slobodnu Vagu očekuje udvaranje, Jarac će naići na odlaganje dogovora

Astrolog Marina Jungić Milošević

24. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 25. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 25. ДЕЦЕМБАР: Близанци да се пазе расправе, слободну Вагу очекује удварање, Јарац ће наићи на одлагање договора

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Opozicija između Meseca i vašeg vladaoca Marsa, planete akcije ali i sukoba, opominje na oprez u komunikaciji sa strancima, rođacima, komšijama, ljubavnim partnerom, na putovanjima. Čuvajte dokumentaciju i pazite se u saobraćaju.

 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Venere i Meseca, nepovoljno utiče na poslovni, ali i na ljubavni odnos. Izbegavajte rasprave sa ženama. Bikovima koji se bave kreativnim zanimanjima, aspekt sa Neptunom donosi inspiraciju.

 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur u opoziciji sa Mesecom u vašem znaku, opominje na oprez prilikom dogovora o novim projektima u javnom sektoru. Komunikacija sa nadređenima može da bude uzrok vaše nervoze. Rasprava sa ljubavnim partnerom u jutarnjim satima.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u astrološkom polju podsvesti pojačava vašu intuiciju, ali i želju da ostvarite svoje planove. Kvadrat sa Neptunom, simbolom obmana, upozorava da bi trebalo da povedete više računa o troškovima. Izbegavajte alkohol.

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Venera, planeta novca, pravi izazovan aspekt sa Mesecom u Blizancima, zbog čega može doći do nesporazuma između vas i nekoga koga ste do sada smatrali prijateljem. Mogući vanredni troškovi. Provodite više vremena sa prijateljima.

 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec u astrološkoj kući karijere obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom, zbog čega emocije mogu da vam preovladavaju nad logikom. Proverite sve detalje poslovnog dogovora sa osobama koje žive u inostranstvu. Oprez za volanom.

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Naglašeno deveto astrološko polje, donosi vam mogućnost uvećanja prihoda preko posla koji uključuje češća putovanja, predavaštva, advokature, medija. Slobodnim Vagama mogu da se udvaraju dve podjednako interesantne osobe. Smanjite unos šećera.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Napet aspekt između Meseca, simbola emocija, i vašeg vladaoca Marsa, simbola strasti i sukoba, podstiče ljubomoru bračnog ili dugogodišnjeg partnera. Izbegavajte rizične finansijske transakcije. Susret sa Rakom u pozorišnom foajeu.

 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec prelazi preko astrološke kuće partnerskih odnosa obrazujući kvadrat sa vašim suvladaocem Neptunom, pa ljubavni partner može da krije nešto od vas. Očekuje vas uvećanje prihoda preko turizma, marketinga, IT sektora, uslužne delatnosti.

 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec u astrološkom polju posla pravi opoziciju sa Merkurom u polju ograničenja, što može da odloži dogovor sa osobama koje odlučuju o nečemu. Preko interneta ili društvene mreže, možete da upoznate nekoga ko će na vas ostaviti poseban utisak.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Prelazak Meseca preko astrološke kuće kreativnosti donosi vam inspiraciju i motivaciju, ako se bavite kreativnim ili poslom koji ima veze sa sportom. Slobodne Vodolije mogu da upoznaju mladoliku osobu koja često putuje zbog posla. Nesanica.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Sunce, vladalac vašeg posla, u trigonu sa vašim suvladaocem Jupiterom, podstiče vašu ambiciju da zauzmete dominantnu poziciju u okviru novog projekta. Budite oprezniji prilikom dogovora i potpisivanja ugovora sa strancima. Više šetajte.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!