DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 29. DECEMBAR: Rak razmišlja o tajnoj vezi, Devici nepovoljan dan, Vodolija da pripazi na finansije

Astrolog Marina Jungić Milošević

28. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 29. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 29. ДЕЦЕМБАР: Рак размишља о тајној вези, Девици неповољан дан, Водолија да припази на финансије

Foto Pixabay free images

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Venera, vladalac vašeg ljubavnog ali poslovnog života, ulazi u Strelca i pravi vatrene trigone sa Mesecom u Lavu i Neptunom. Novac vam stiže preko inostranstva, umetnosti, sporta, a ljubav vas čeka na kraćem putu. Starija osoba na poslu vas iritira.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i novca, ulazi u astrološko polje erotike i finansija, donoseći vam strastveni susret sa šarmantnom osobom, kao i uvećanje prihoda. Osetljiv urogenitalni trakt. Obratite pažnju na rok trajanja namirnica.

 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mada Venera, vladalac astrološkog polja ljubavi, ulazi u vaše polje partnerskih odnosa, njen napet aspekt sa Saturnom, na kratko će narušiti odnos sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci, na kraćem putu, predavanju, mogu da upoznaju zanimljivu osobu.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Venera se danas seli iz posesivne Škorpije u vatrenog Strelca i odmah pravi kvadrat sa Saturnom, vladaocem vaših partnerskih odnosa, što na kratko narušava odnos sa voljenom osobom. Tajna romansa na poslu. Proverite hormonski status.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Venera, planeta ljubavi, ulazi u vašu astrološku kuću ljubavi i pravi trigon sa Mesecom u vašem znaku, što vam daje poseban šarm i donosi susret sa atraktivnom osobom na nekom koncertu, sportskoj tribini, u pozorišnom foajeu. Osetljiv nervni sistem.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Venera, vladalac vašeg ljubavnog života i finansija, ulazi u Strelca i pravi kvadrat sa Saturnom, što nepovoljno utiče na odnos sa emotivnim i poslovnim partnerom. Trigon sa Mesecom donosi vam novac preko finansijskih institucija i stranaca.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera, planeta lepote, ljubavi i novca, danas ulazi u Strelca i pravi trigon sa Mesecom u Lavu što vam donosi zaradu preko intelektualnih i poslova koji uključuju česta putovanja. Zbog kvadrata sa Saturnom, problemi sa oticanjem nogu.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Venera, vladalac vaših odnosa sa ljubavnim ali i poslovnim partnerom, ulazi danas u vaše astrološko polje novca i pravi trigon sa Mesecom u polju karijere, što vam donosi novac preko inostranstva. Upoznajete šarmantnu osobu preko posla.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Ulazak Venere u vaš znak, narednih mesec dana, obezbeđuje vam titulu znaka u trendu, omiljenog i popularnog u društvu. Moguće trzavice sa partnerom, zbog njegove nervoze. Susret sa mladolikom osobom na putu ili predavanju. Pazite šta jedete.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Planeta ljubavi, Venera, danas ulazi u vaše 12. astrološko polje, praveći kvadrat sa vašim vladaocem Saturnom - vodite računa ako želite da uđete u tajnu romansu sa osobom čiji posao ima veze sa medicinom. Novac stiže preko paralelnih poslova.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Sa šarmantnom Venerom u Strelcu, u koje pada vaše astrološko polje flerta, i Mesecom u polju partnerskih odnosa, narednih mesec dana, bićete neodoljivi za suprotni pol. Kvadrat sa vašim suvladaocem Saturnom, nepovoljno utiče na finansijsku situaciju.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Ulazak Venere u vaše astrološko polje karijere, a Meseca u polje posla, donosi vam novac preko saradnje sa strancima, obrazovanja, putovanja. Zbog kvadrata sa Saturnom u vašem znaku, odnos između vas i nekoga sa posla, na kratko će zahladneti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!