DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 30. DECEMBAR: Blizanci da se klone rasprave, Stelac preteruje u trošenju novca, Ribe na ispitu strpljivosti

Astrolog Marina Jungić Milošević

29. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za subotu 30. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje....

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СУБОТУ 30. ДЕЦЕМБАР: Близанци да се клоне расправе, Стелац претерује у трошењу новца, Рибе на испиту стрпљивости

Foto: pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u vatrenom Lavu u napetim aspektima sa vašim vladaocima, Marsom i Plutonom, planetama strasti, donose vam trzavice sa ljubavnim partnerom. Slobodne Ovnove očekuju susreti sa zanimljivim osobama na putovanjima. Povrede u kući.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u Lavu, pod uticajem Jupitera, planete kontakata sa strancima, iz vašeg znaka, donosi novac rođenima u drugoj i trećoj dekadi. Klonite se rasprava sa ženama. Ljubavni partner očekuje da podržite njegove planove. Pazite šta jedete.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Spoj vašeg vladaoca Merkura i Meseca u astrološkoj kući mentalne aktivnosti, donosi vam zaradu preko intelektualnih zanimanja i uslužnih delatnosti. Konjunkcija sa Marsom, opominje na rasprave sa dugogodišnjim partnerom. Pazite se za volanom.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Izazovni aspekti vašeg vladaoca Meseca u astrološkom polju posla, sa Uranom, simbolom više sile, utiču na promenu vaših planova. Konjunkcija Marsa i Merkura u vatrenom Strelcu, može da donese rasprave sa voljenom osobom, kao i članovima porodice.

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Dobri aspekti vašeg vladaoca Sunca donose vam uspeh, a Mesec u vašem znaku podstiče maštu i motivaciju Lavovima koji se bave kreativnim zanimanjima i sportistima. Građevinski i poslovi sa nekretninama donose vam uvećanje prihoda. Oprez za volanom.

 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur obrazuje trigon sa Mesecom u vašoj astrološkoj kući podsvesti, šro odgovara Devicama koje se bave pisanjem, umetničkim projektima. Aspekt sa Marsom u kući privatnosti, donosi trzavice u domu i porodici. Nesanica.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Razgovor sa poslovnim partnerima iz inostranstva danas će uticati na promenu vaših planova. Ponašanje nekog prijatelja može vas neprijatno iznenaditi. Mars, vladalac partnerskih odnosa, donosi vam trzavice sa voljenom osobom i članovima porodice.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Zbog napetih aspekta između Meseca i vaših vladalaca, Plutona i Marsa, doći će do odlaganje dogovora sa poslovnim saradnicima iz inostranstva. Bračni ili dugogodišnji partner pokušava da vam nametne svoju volju. Podložnost povredama.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Napet aspekt između vašeg vladaoca Jupitera, simbola ekspanzije i Venere u vašem znaku, čini vas sklonim preterivanju, naročito u trošenju novca. Pozicija Meseca u Lavu, donosi vam probleme u komunikaciji sa strancima.

 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Izazovan aspekt između vašeg suvladaoca Urana i Meseca u osmoj astrološkoj kući, nepovoljno utiče na vaše finansije. Naglašen znak Strelca upozorava da su moguće nesuglasice i rasprave sa saradnicima, ali i sa voljenom osobom. Nervoza.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekt između Meseca u astrološkom polju svakodnevice i vašeg vladaoca Urana, povoljno deluje na vaše poslove, ako ste privatnik. Moguć odlazak na put sa Lavom.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Asteroid Eros u vašem znaku čini vas popularnim i omiljenim u društvu suprotnog pola, ali pazite, vaš partner nije toliko oduševljen. Zbog lošeg aspekta između Meseca u Lavu i Urana u polju mentalne aktivnosti, neko testira vaše strpljenje na poslu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!