DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 31. DECEMBAR: Ovna očekuje ljubav na poslu, Vagi loš dan za komunikaciju sa partnerom, Vodoliju muči nesanica

Marina Jungić MILOŠEVIĆ

30. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za nedelju 31. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА НЕДЕЉУ 31. ДЕЦЕМБАР: Овна очекује љубав на послу, Ваги лош дан за комуникацију са партнером, Водолију мучи несаница

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Jupiter, planeta prosperiteta, hedonizma i novca, koja upravlja vašim obrazovanjem i stručnim usvaršavanjem donosi vam zaradu preko saradnje sa strancima, putovanja, marketinga, turizma. Amorova strela može da vas pogodi na radnom mestu.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vladalac vaših finansija, Jupiter, kreće direktnim hodom preko vašeg znaka, donoseći vam novac preko građevinskih i poslova sa osiguranjem i nekretninama. Aspekti Meseca i Venere sa Saturnom nepovoljno utiču na odnos sa ljubavnim partnerom.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Devici u opoziciji sa Saturnom čini vas nervoznijim, a Jupiterov direktan hod preko polja tajni, nagoveštava obnovu romanse sa zauzetom osobom. Napeti aspekti Venere, vladaoca vašeg ljubavnog života, donose nesuglasice sa voljenom osobom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Jupiter kreće direktnim hodom preko polja posla, donoseći vam obnovu kontakata sa inostranim partnerima. Imate podršku Bika. Aspekti planete ljubavi, Venere, nagoveštavaju susret sa starom simpatijom. Igrajte igre na sreću. 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Godinu ispraćate sa Jupiterom u direktnom hodu preko kuće karijere, što vam donosi nastavak saradnje sa strancima. Aspekti Venere u kući ljubavi, doprinose zahlađenju odnosa sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Igrajte igre na sreću.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Opozicija između Saturna i Meseca u vašem znaku, čini vas sklonim melanholiji i nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Jupiter danas kreće direktnim hodom, donoseći vam uvećanje prihoda preko poslova sa strancima i putovanja.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Jupiter, planeta prosperiteta, kreće direktnim hodom i podstiče vaš entuzijazam kada je reč o intelektualnim poslovima. Vaš vladalac Venera u kvadratu sa Saturnom, nepovoljno utiče na komunikaciju sa voljenom osobom. Oticanje nogu.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Napet aspekt između Venere, koja upravlja vašim emotivnim životom i Saturna u astrološkoj kući ljubavi, donosi vam susret sa starom simpatijom. Direktan hod Jupitera donosi vam novac, a Mesec u Devici probleme u komunikaciji sa jednim prijateljem.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter, planeta prosperiteta i kontakata sa strancima, kreće direktnim hodom preko astrološkog polja posla, pa staru godinu ispraćate sa debljim novčanikom. Aspekti Meseca donose rasprave sa nadređenim i voljenom osobom. Osetljiv želudac.

 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Jupiter danas kreće direktnim hodom sa petog stepena Bika,donoseći novac Jarčevima koji se bave kreativnim zanimanjima ili sportom. Kvadrat između Venere i vašeg vladaoca Saturna, donosi vam susret sa starom simpatijom. Igrajte igre na sreću.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Godinu za vama ispraćate sa Jupiterom u direktnom hodu, što najavljuje bolju finansijsku situaciju preko saradnje sa strancima, marketinga, IT tehnologija i poslova koji podrazumevaju češća putovanja i stručno usavršavanje. Nesanica.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Vaš suvladalac Jupiter, danas kreće direktnim hodom preko astrološkog polja biznisa, donoseći vam uvećanje prihoda preko kontakata sa osobama koje žive u inostranstvu. Voljena osoba ima potrebu da se vraća u prošlost, što vas čini nervoznim.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!