SAV U ZAVOJIMA I NA BOLNIČKOM KREVETU: Ono što ovaj čovek pokušava da uradi, nasmejalo ali i razbesnelo mnoge (VIDEO)

Novosti online

20. 01. 2024. u 08:04

VIDEO snimak muškarca koji sav u zavojima i gipsu, ležeći na transportnom nosilu ispred bolnice, pokušava svim silama da uzme dim cigarete, kruži internetom, gde je mnoge ljude nasmejao ali i šokirao.

САВ У ЗАВОЈИМА И НА БОЛНИЧКОМ КРЕВЕТУ: Оно што овај човек покушава да уради, насмејало али и разбеснело многе (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/TikTok

Iako video muškarca nije nastao u Srbiji ili u zemljama regiona, pojavio se na balkanskom Tiktok profilu "ragibspahic61", pa je tako postao viralan širom regiona. Jedni plaču od smeha, drug se krste, a treći? Njima ništa nije jasno.

Iako su se oni koji ne puše cigare i koji nemaju ovakav vid zavisnosti zgrozili na sam video ili ga nisu odobravali, on koji su aktivni pušači međutim razumeli su nesrećnog čoveka u potpunosti.

Naime, sav u gipsu i zavojima, dok je ležao na transportnom nosilu ispred bolnice, nepoznati muškarac verovatno nakon operacije, jedva je dočekao da mu neko ponudi cigaru. A kada se to desilo - kada mu je neko od njegovih prijatelja nju i približio, zavijenih ruku uzeo ju je, stavio u usta i povukao nekoliko dima.

Video je postao virilan na pomenutoj mreži, a kako je u samom opisu videa pisalo "taguj nekoga", mnogi su priznali da bi najradije označili sebe ili svoje najbolje prijatelje koji bez cigareta jednostavno ne mogu, prenosi Blic.

Pušenje nakon operacije - veliki rizik

Kako piše na sajtu Klinike "Mersi" u Misuriju, SAD, zbog zdravlja najbolje je nakon bilo koje operacije pušenje zauvek ostaviti.

"U idealnom slučaju ne bi trebalo da pušite uopšte nakon operacije. Operacija je odličan motiv za prestanak pušenja. Ukoliko to jednostavno morate, sačekate najmanje četiri nedelje. Postoje određene oblasti vašeg tela koje se mogu zaraziti nedeljama ili mesecima nakon operacije, tako da pušenje nije mudro tokom ovog perioda", stoji u okviru preporuke na sajtu Klinike.

BONUS VIDEO: ODUVAO GA VETAR: Mećava pogodila rusku Jakutiju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu